Muž vytáhl z jezera obrovské monstrum

Rybáři se povedl neuvěřitelný úlovek, který ho převyšoval délkou i hmotností
  |   zajímavost

Mladík se vydal rybařit na kajaku, ale to ještě nevěděl, co ho ten den čeká. V jezeře ulovil obrovskou "dinosauří" rybu. Úlovek se mu podařilo zdokumentovat a okamžitě se s ním pochlubil na sociálních sítích.

Kanaďan Braeden Rouse vyrazil rybařit na kajaku společně se svou přítelkyní. Ten den se mu ale podařilo ulovit nejspíše ten největší úlovek jeho života.

Poté, co nahodil návnadu, se na ni totiž chytil obrovský jeseter, který svou délkou i hmotností převyšoval samotného rybáře.

Jeseter údajně měřil více než 2,5 metru a vážil něco přes 150 kilo. Braeden se netajil tím, že vytáhnout zvíře z vody nebyl zrovna lehký úkol.

Rybář s ním údajně zápasil několik desítek minut a zvíře ho při jejich zápasu odtáhlo zhruba o kilometr od místa, kde nahodil prut. Nakonec se ale jeho boj s obrovskou rybou, která připomínala spíše tvora z éry dinosaurů, vyplatil.

Muž byl nakonec schopný mohutného jesetera vytáhnout z vody ven a svůj jedinečný úlovek jak se patří zdokumentovat.

„Vzal mě asi kilometr po proudu, než se mi konečně podařilo ho vytáhnout ven z vody. Slovy ani nejde popsat, jak jsem teď šťastný! Cítím se jako dítě u vánočního stromku,“ popsal mladík fotku svého úlovku na sociální síti.

Netrvalo dlouho a snímek si vysloužil desítky gratulací. Rouse na tenhle den asi jen tak nezapomene.

„To je skoro až neuvěřitelný. Jsem v šoku,“ objevilo se pod příspěvkem.

„Skvělej úlovek, gratulace!“ napsal jeden ze sledujících.

„Skvělý příběh!“ ocenil komentující napínavý zápas s rybou.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Ten nejlepší aprílový žert v historii: Lidé zřejmě uvěří téměř čemukoliv.

Klíčová slova: