Překvapila přítele nečekanou návštěvou. To ale neměla dělat

Dívka cestovala tisíce kilometrů, aby překvapila přítele. Ten ji ale ani neobjal
  |   zajímavost

Lauryn cestovala více než 8 000 km, aby překvapila svého přítele. Její spontánní návštěva ale nedopadla podle představ. Dívce se podařilo svůj příjezd natočit a video poté sdílela na sociálních sítích. Sledující byli v šoku.

Lauryn Mapusua si podobné překvapení v budoucnu rozhodně dobře rozmyslí. Za svým přítelem, se kterým udržovala vztah na dálku, letěla ze Švédska až do Ameriky, nedočkala se ale ani objetí. Mladík ze spontánní návštěvy totiž moc nadšený nebyl.

Když dívka vešla do pokoje, tak úplně zkoprněl a ani se nezvedl z gauče, aby ji pořádně přivítal. Jen dál ležel na pohovce s šokovaným výrazem ve tváři. Lauryn se ho několikrát snažila z gauče zvednout, její pokusy ale pokaždé selhaly. Tak se ho alespoň snažila obejmout vleže, mladík jí ale náklonost neopětoval.

Většina sledujcích, která na video narazila, byla přesvědčená o tom, že mladíkovo podivné chování je jasným důkazem toho, že něco skrývá. Někteří z nich naznačovali, že byl dívce nevěrný a vedl v Americe druhý život.

„Vypadá to, jako by si už udělal jiné plány a teď se snaží vymyslet, jak tě schovat,“ objevilo se pod videem.

„Ten se rozhodně schází s někým jiným,“ napsal jeden ze sledujících.

„On: A sakra, co teď udělám s tou holkou, která sem jede?“ objevilo se komentářích.

Někteří komentující se ale mladíka zastávali, podle nich byl zkrátka jen v šoku, a proto z gauče okamžitě nevstal, aby svou dívku přivítal. Údajně to ale nemusí nutně znamenat, že ji nemá rád, nebo ji tahá za nos.

 

@laurynmapusua Surprising him early #longdistancerelationship #surprise #love #fyp #viral ♬ Like I Can - Sam Smith

 

 

Zdroj: TikTok/@laurynmapusua

KAM DÁL: Žena našla tajný sejf pod podlahou a prozradila, co bylo uvnitř

Klíčová slova: