Rodina šokovala originálním náhrobkem pro dceru (15). Je to už za hranicí?

Originální náhrobek řadu lidí rozhořčil, některé ale i pobavil (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Příbuzní tragicky zesnulé mladé dívky se rozhodli jí vytvořit náhrobek, který je obrovskou kopií jejího oblíbeného předmětu. Teď je ale její hrob pro smích. Lidé na sociálních sítích nevěděli, jak na video reagovat.

Rodina z Nového Zélandu nechala pro dceru, která tragicky zahynula v 15 letech, vyrobit speciální náhrobek. Jednalo se o obrovský iPhone. Její příbuzní tento podivný nápad vysvětlili tak, že bez mobilu nemohla být a téměř ho nepustila z ruky. Proto si mysleli, že by Theresa ocenila přítomnost jejího telefonu i na místě svého věčného odpočinku.

Obrovský model iPhonu, který je opřený nad jejím hrobem, má dokonce i ty nejmenší detaily. Jeho display totiž ukazuje stav baterie a dokonce i to, že je připojený na Wi-Fi. To ale není vše. Na obrovském telefonu jsou vidět i zprávy od její rodiny a blízkých.

„Když naše sestra zemřela, tak jsme jí udělali náhrobek ve tvaru iPhonu, používala ho totiž nepřetržitě,“ uvedl na svém profilu její bratr.

Mladá Theresa prý neustále něco fotila, natáčela a zkrátka se svým telefonem neustále dokumentovala svůj život.

„Mimochodem neřídila a nepsala, jak by se podle náhrobku mohlo zdát, spáchala sebevraždu,“ dodal.

Video viděly miliony lidí. Velká část originální nápad rodiny mladé dívky pochválila, některým se ale zdál nevhodný. Našli se ale i tací, které upřímě pobavil. „Můžu se tomu smát? Nevím, co mám dělat,“ zeptal se pod videem zmatený sledující. Podobných komentářů přibývalo, a tak se jim dokonce i dostalo odpovědi od bratra zesnulé díky, který jim záchvat smíchu povolil. Prý by to nikoho z jejich rodiny neurazilo.

„Dáváme vám svolení ke smíchu,“ napsal pod jedno z videí. Některé sledující ale náhrobek dohnal k slzám, a to zejména kvůli vzkazům od rodiny, které bylo možné zahlédnout na displeji mobilu.

„Myslím na tebe každý den. Chybíš mi, můj malý andílku,“ vzkázal dívce její otec. „Chybíš nám tak, že to ani nedokážeme slovy vyjádřit. Děkujeme ti za to, že jsi byla tak skvělá malá sestra a kamarádka. Zase se shledáme, máme tě rádi,“ stálo ve zprávě od Theresy sourozenců.

 

@ssouthsides

Gen Z headstones  if you see this at the Manukau Memorial Gardens, it was us 

♬ original sound - Timbaland

 

 

Zdroj: Daily Mail

KAM DÁL: Žena si vystřelila z mužů v baru, sklidila ale ostrou kritiku.

Klíčová slova: