Slušné sumičky: Děti, které vydělávají více než většina dospělých

Některé šestileté děti si pomocí sociálních sítí vydělávají přes 4 miliony korun měsíčně
  |   zajímavost

Některým multimilionářům je méně než 10 let, a ne, nejde o majetek jejich rodiny. Tito malí podnikatelé si na veškerý přepych, který si teď užívají, dokázali vydělat ještě před pubertou. Stačil jim k tomu obyčejný mobil.

Děti, které si dokázaly získat velké množství fanoušků na sociálních sítích, si mohou za jeden příspěvek vydělat i desetitisíce korun. V některých případech možná i miliony. Vše záleží na tom, jak velké mají online publikum, na jaká témata se zaměřují a kolik jim jaký sponzor nabídne za reklamu na jejich profilu.

Jedním z neznámějších dětských milionářů, kteří své obrovské bohatství nezdědili, je teprve šestiletý Sadim Khan. Tento malý chlapec v pouhých šeti letech vydělává 460krát více, než je průměrný plat v jeho rodné zemi, tedy v Indii.

Experti odhadují, že si malý Sadim pomocí svého online profilu vydělává zhruba 4,5 milionu korun měsíčně. Pokud tedy bude chtít, tak nejspíše může odejít do důchodu ještě předtím, než mu začnou růst vousy, a už nikdy v životě nepracovat.

Na paty mu se svým měsíčním výdělkem šlape indická holčička ve stejném věku, Samayra Narula, která má na sociálních sítích téměř 5 milionů fanoušků.

Své mladé milionáře s obrovským online publikem mají ale i ostatní země. Mezi tyto mladé podnikatele se řadí mimo jiné i Anastasia Radzinskaya z Ruska, které je pouhých 7 let. Anastasia se proslavila příspěvky, ve kterých zpívá a hraje na hudební nástroje společně se svým tátou. Vydělává si údajně zhruba 3,5 milionu korun za měsíc.

Pozadu nezůstává ani Brazílie, kde žije dětská hvězda Lizzie Britis, která si na sociálních sítích měsíčně vydělá kolem 1,5 milionu korun.

 

@likenastya #chicken #chickendance #dad #funnydad #nastya #likenastya #dance #blogger ♬ Chicken Dance - The Chickies

 

 

Zdroj: Daily star

KAM DÁL: Dívka spadla do závislosti na drogách. Ukázala, jak se změnila k nepoznání.

Klíčová slova: