Ženu trápil nepříjemný pach v bytě. Na děsivý důvod přišla až po týdnech

Žena zjistila, že za nesnesitelný pach v jejím bytě může rozkládající se mrtvola souseda
  |   zajímavost

Mladá žena si začala stěžovat na nepříjemný pach, který připomínal "zkaženou rybu". Nakonec se k tomu přidala i nevolnost, nikdo jí ale nevěřil. Teprve po osmi týdnech se přišlo na to, co problémy způsobilo.

Někteří lidé snášeli lockdown hůře než jiní. Reagan Baylee ale začala během karantény pociťovat nevolnost a sužoval ji nepříjemný pach, který se linul celým bytem. Její stav se den ode dne zhoršoval, nemohla totiž byt opustit.

Nikdo ale jejím stížnostem nevěřil a vzhledem k pandemii je ani nikdo nechtěl prověřovat. Celý problém se tak týden za týdnem odkládal a zdravotní problémy Reagan se začaly rapidně zhoršovat, o všudypřítomném pachu ani nemluvě.

Dokonce ani majitelka bytového domu mladé ženě nepomohla. Reagan začala mít podezření, že za její problémy může jeden z jejích sousedů.

„Začala jsem si myslet, že ten pach přichází z pravé strany bytu a že zdrojem je tedy můj soused. Myslela jsem si, že mu třeba mohl zemřít pes nebo se mu v bytě přihodilo něco, co ten nesnesitelný pach způsobovalo. Manažerka mého komplexu mi ale řekla, že nemůžu jen tak jít a klepat na dveře sousedům, abych je neobtěžovala,“ svěřila se Reagan.

Zdravotní stav ženy byl nakonec čím dál tím horší a nakonec manažerka jejího bytového komplexu vyslala na místo někoho, aby zjistil, co je za problém.

„Ten muž, kterého poslala, ani nemohl vyjít schody do mého patra, začal zvracet. Tak nesnesitelný byl ten pach,“ uvedla Reagan v příspěvku.

„Nakonec řekl, že si dojde pro klíče k okolním bytům, že si myslí, že tam někdo zemřel. V tu chvíli jsem začala panikařit, protože mi konečně někdo věřil. Uvědomila jsem si tak, že se to skutečně děje,“ pokračovala

Dveře nakonec otevřela až přivolaná policejní hlídka a z bytu souseda ženy vyletělo tisíce malých mušek a pach, který se z něj linul, byl tak silný, že u několika přivolaných policistů způsobil nevolnost.

„Policisté, které přivolali, začali zvracet. Potom mi řekli, že uvnitř bytu našli mrtvolu mého souseda. Prý se v něm musel rozkládat několik týdnů,“ prozradila žena svým šokovaným sledujícím. Poté se dozvěděla, že její nevolnost způsobovaly toxické plyny, které rozklad těla doprovází.

„Řekli mi, že to bylo to nejvíce rozložené tělo, které kdy viděli, prý už z něj zbyla jen kostra,“ dodala.

 

@reaganbaylee Entire storytime is already up  #storytime ♬ original sound - Mr. Pyper

 

 

KAM DÁL: Opilá žena si z večírku přinesla bizarní suvenýr. Nebýt videa, asi by jí nikdo nevěřil.

Klíčová slova: