Pětileté dítě závislé na telefonu. Matka prozradila, kde udělala chybu

Žena si uvědomila, že dávat její dceři mobil, když jí byl pouhý jeden rok, byla chyba (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Žena prozradila, co nedělat, pokud nechcete, aby vaše dítě bylo závislé na telefonu, a varovala tak ostatní rodiče. Poučila se z vlastního rozhodnutí, které mělo na její dceru mnohem horší následky, než předpokládala.

Destiny Nicole Maes si uvědomila, že je její pětiletá dcera závislá na jejím chytrém telefonu, a uvědomila si, co přesně udělala špatně. Destiny totiž, jako celá řada dalších rodičů, používala nejnovější technologie mimo jiné i k tomu, aby její dceru zabavila, už když jí byl pouhý jeden rok. To mělo ale na dítě katastrofální následky, stalo se totiž na telefonu závislé.

Nyní je pro Destiny téměř nemožné dceři mobil vzít z ruky, protože v momentě, kdy se o to pokusí, začne šílet a pokaždé si ho vydupe zpátky. Žena svou beznadějnou situaci zdokumentovala a sdílela na sociální síti s prosbou o radu.

Video holčičky závislé na mobilu viděly stovky tisíc lidí. V příspěvku bylo možné vidět, jak pětiletá dívka začíná po odebrání mobilu křičet a odmítá si hrát s čímkoliv jiným. Destiny nakonec prozradila, že tím největším důvodem, proč holčička dostala telefon, byl její otec. V té době byl totiž v armádě a se svou malou dcerkou si tak alespoň pravidelně volal. Dokonce i přesto to ale podle její matky byla velká chyba.

„Tohle se stane, když uděláte tu chybu, že dáte vašemu dítěti telefon, když je mu jen jeden rok,“ varovala Destiny své fanoušky. Podle matky se tedy určitě vyplatí počkat, než vašemu dítěti telefon pořídíte, a v případě, že potřebujete syna nebo dceru zabavit, není ideální hned sáhnout po tabletu nebo telefonu. Zvolit můžete třeba klasické omalovánky nebo nějakou jinou aktivitu, která nevyžaduje online připojení.

 

@destimaes Before this she was screaming her head off for her phone! Please send tips & activities we can do. #toddlersoftiktok #spoiledkid #fyp #momsbelike #electronics ♬ Can We Kiss Forever? - Kina

 

 

Zdroj: TikTok/@destimaes

KAM DÁL: Jak snadno a rychle vyčistit mikrovlnku bez drhnutí.

Klíčová slova: