Trendy na jaro a léto, které vám v šatníku nesmí chybět. Inspirujte se celebritami

Mezi letošními trendy na jaro a léto nechybí ani volné společenské kalhoty
  |   zajímavost

Pokud se chystáte na nákup letního oblečení a nevíte, po čem přesně v obchodech pátrat, jste na správném místě. Na letošní jarní a letní měsíce se objevilo hned několik módních trendů. Inspirujte se šatníkem slavných topmodelek.

Existuje hned několik trendů na letošní léto, které skěle padnou všem typům postavy a navíc se zdá, že tyto kousky z módy jen tak nevyjdou.

Do módy totiž přicházejí mimo jiné klasické trenčkoty, volné džíny a tenisky. Letošní léto je ve znamení pohodlí a klasiky.

Volné kalhoty

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Pohodlí si v letních nebo i jarních měsících můžete užívat ve volnějších džínách nebo společenských kalhotách, které by měly být upnuté jen v pase a pak volně pokračovat téměř až na paty. Nejen že vám poskytnou dokonalý komfort, zatímco budete vypadat stylově, ale také padnou každé postavě.

Můžeme je vidět třeba v šatníku jedné z nejžádanějších topmodelek Kendall Jenner.

Trenčkot

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Tento klasický kabát, který je oblíbeným kouskem šatníku celé řady žen, slaví návrat. Letos v létě v něm zazáříte. Podobný střih kabátu nosili již důstojníci v první světové válce, od té doby se téměř nezměnil a oblibě se tak těší již více než sto let.

Je tedy načase ho vytáhnout ze skříně nebo konečně pořídit. Litovat nebudete, z módy totiž nejspíš nikdy nevyjde. Dokazuje to i krásná Heidi Klum. Můžete si vybrat hned z několika střihů a barev, kreativitě se letošní léto meze nekladou.

Kožená bunda

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Mimo jiné se do módy vrací i klasický křivák, který svou módní kariéru začal ve 40. letech jako bunda pro motorkáře.

To, že je opět trendy, na svém instagramovém profilu dokazuje i herečka a modelka Megan Fox, která ho sladila s džíny ve volném střihu.

Tenisky

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Toto léto ve vašem šatníku rozhodně nesmí chybět ani pár pohodlných tenisek. Nejlepší volbou se zdají být jednobarevné tenisky v bílé či černé, protože se vám budou hodit naprosto ke všemu. Parádu s nimi uděláte dokonce i v šatech, jak ukazuje modelka Emily Ratajkowski.

Zdroj: Style Caster

KAM DÁL: Heidi Klum sdílela fotky své dokonalé postavy. Vypadá na dvacet.

Klíčová slova: