Žena prozradila, jak zabránit bolestivému tření stehen o sebe

Klíčem, jak zabránit tření stehen o sebe, je prý mimo jiné i nošení kalhot místo sukní
  |   zajímavost

Zejména v letních měsících má celá řada lidí problémy s tím, že se jim při chůzi třou stehna o sebe. To může vyústit nejen v podráždění pokožky, ale dokonce i v bolestivé spáleniny a puchýře. Naštěstí existuje hned několik spolehlivých triků, které tomu dokáží zabránit.

Žena, která měla s třením stehen nemalé problémy, na sociální síti prozradila, jak nad touto nepříjemností vyzrát. Tento problém mají lidé zejména v letních měsících. Bolestivé důsledky tření stehen o sebe totiž umocňuje pot na kůži, o který se plocha druhého stehna zadrhává a způsobuje tak podráždění pokožky a v některých případech dokonce i popáleniny.

Video ženy, která prozradila, jak na tento problém vyzrát, se stalo hitem, vidělo ho téměř 5 milionů lidí. Vicky totiž údajně zjistila, jak těmto nepříjemným problémům s vnitřní stranou stehen poměrně lehce a dokonce i levně předejít. Její pokus ale nešel tak úplně podle plánu.

Sledujícím totiž prozradila, že zkusila tření zabránit pomocí tělového pudru. Nakonec se ale přiznala, že pak byla situace snad ještě horší než předtím. Pudr jí totiž na stehnech ve spojení s potem utvořil lepivou pastu.

Pobavení sledující Vicky ale naštěstí do komentářů napsali, jaké tipy a triky na tento problém opravdu funguji.

„Já nosím pod šaty krátké legíny, ta látka zabrání odřeninám,“ objevilo se pod videem.

„Vnitřní stranu stehen si mažu olejíčky a nemám s podrážděním kůže ani ten nejmenší problém,“ napsala sledující.

Další sledující, kteří měli v minulosti s třením stehen o sebe problém, se pod příspěvkem přiznali k tomu, že kvůli tomu se v letních měsících raději vyhýbají krátkým šortkám a sukním. Kalhoty nebo delší kraťasy je totiž před bolestivými spáleninami zaručeně ochrání.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Bolest hlavy: Jak se jí spolehlivě zbavit i bez aspirinu.

Klíčová slova: