Zločinecká kariéra na stará kolena? Ideální!

Seniorka se vydala na kriminální dráhu!
 

Žena, která až do svých 50 let žila spořádaný život, se vrhla na zločineckou karieru, která jí báječně vycházela. Od vykrádání bytů až k distribuci drog to šlo. Chytili ji, až když kradla v supermarketu. Mezitím byla málem prohlášena za mrtvou.

Seniorka nenastoupila v roce 2006 trest za distribuci drog. Soud už ji skoro prohlásil za mrtvou, když ji hlídka policie zatkla kvůli krádeži v obchodě na Praze 8. 

"Žena žila do svých padesáti let řádným životem, poté však nastoupila na zločineckou dráhu," vysvětluje tiskový mluvčí policie Tomáš Hulan. Nejdřív se seniorka podílela na vykrádání bytů a dalších nemovitostí, později se začala věnovat distribuci drog. Stačilo už jen pár měsíců a žena mohla být prohlášena za mrtvou. 

Při vykrádání bytu byla seniorka odhalena kuriózním způsobem. Před loupeží vždy položila ucho na dveře bytu, aby se ujistila, že je byt právě prázdný. Právě otisk ucha ji usvědčil. Jenže po odsouzení se po ženě slehla zem.

„Policisté budou samozřejmě prověřovat, co žena po celých těch dlouhých deset let dělala,“ vysvětlil další postup policie Hulan. Zkoumat bude policie hlavně to, zda se žena nedopouštěla další trestné činnosti.