Evu Burešovou partner vyměnil! Za kterou známou herečku?

Eva Burešová je jednou z nejpopulárnějších hereček současnosti
  |   osobnost

Eva Burešová má krátce před porodem, přesto musí řešit ještě jedno velké zklamání. Nikoliv ale v osobním životě, nýbrž v tom seriálovém. Právě tam nahradí soudce Petr Kříž Viky Janečkovou, potažmo Alex, svou asistentkou, kterou hraje herečka Tereza Bílková. A šušká se, že by mezi nimi mohlo být mnohem víc než jen pracovní vztah! Řekne Viky konečně Petrovi, že s ním čeká jeho potomka?

Petr by měl podle zvěstí údajně vyhlásit konkurz na matku svého dítěte, zkrátka nechce být sám. Vzhledem k tomu, že Eva Burešová už teď nové díly ZOO na place aktivně netočí, můžeme očekávat, že děj bude ještě zajímavý! Produkce sice slibuje, že oblíbená herečka z děje úplně nezmizí a bude se objevovat jiným způsobem, pravděpodobně přes Face Time, jako tomu bylo v seriálu Slunečná u Veroniky Arichtevy. 

"Prozradit už teď můžeme, že nové epizody přinesou spoustu lásky, strachu, nenávisti a zejména nové postavy," zní z produkce Prima FTV.

Tereza Bílková ještě není na televizních obrazovkách tak známá, role v seriálu ZOO v celém jeho hereckém obsazení pro ni ale může být velkou příležitostí. Ještě před zahájením natáčení svých dílů si Tereza v květnu užívala horkých dní na tuniské Djerbě, kde si dostatečně odpočinula a nabrala síly na nový herecký úkol.

Jsou už diváci otrávení?

Každý chce v životě trochu té romantiky, a jinak tomu není ani u diváků seriálů ZOO. Teď je tam ale tolik negativního a všemožných zápletek, že jsou někteří už doslova unavení. Ačkoliv má právě seriál prázdninovou pauzu, stále na něj mohou fanoušci koukat v rámci předplatného.

"Tak je vidět, že seriál půjde opět do kopru a toto vypadalo tak nadějně," vzkazuje produkci na jejich Instagramu divačka Tereza.

"Zase natahujou zbytečně, myslela jsem, že už bude Viky s Petrem," stěžuje si divačka Radka na skutečnosti, že po prázdninách zasáhnou do děje také "nové" sestry Viky. "Všechno už je to mimo, já už bych nic nekombinovala," radí Veronika. Diváci zvyklí z brzkého šťastného konce, který přišel v seriálu Slunečná v prvních dílech, kdy se dala Týna a Janek dohromady a až pak řešili stále nějaké trable, jsou tak trochu zklamaní. 

Druhý potomek přijde cobydup!

Eva Burešová je v očekávání svého druhého potomka, kterého přivítá na svět se šéfkuchařem Přemkem Forejtem. Z prvního vztahu má s Michaelem Krásným syna Nathaniela Adama Salvatore Krásného. Přemek má z předchozího vztahu dceru Stellu.

Dvojice pravidelně ukazuje na svých sociálních sítích, že jim to dohromady klape naprosto skvěle a budoucí sourozenci už se nového potomka nemohou dočkat. Dvojice pohlaví tají, přiznala také problémy s výběrem jména. Eva si totiž zakládá na jeho významu a při výběru jde tak opravdu do hloubky.

Zdroj: seriál ZOO, Instagram

KAM DÁL: Eva Burešová si za Slunečnou přišla na miliony. Kdo je ale vlastně tahle hvězdička, která zamotala hlavu slavnému kuchaři?