Seriál Jedna rodina: Zuzana Vejvodová čelí v soukromí stejnému osudu jako Klára

Zuzana Vejvodová hraje v Jedné rodině svobodnou matku Kláru
  |   osobnost

Talentovaná herečka Zuzana Vejvodová je nezapomenutelná. Už dříve se zapsala divákům do paměti v nekonečném seriálu Ulice, kde ztvárnila Libušku. Víte ale, se kterým známým hercem randila a má s ním dokonce syna? Hraje v ZOO a vzal si známou režisérku.

Mladší ročníky možná ani nezaznamenaly velkou lásku Zuzany Vejvodové a Pavla Nečase. Ten hraje v seriálu ZOO Lubora Brázdu, kterého momentálně rozčiluje proradný Albert.

V roli Kláry si získává srdce diváků

Okatá herečka je dcerou skladatele a kapelníka Josefa Vejvodody, vnučkou skladatele Jaromíra Vejvody. Předpoklady k uměleckému oboru tak rozhodně má. Její největší filmovou rolí byla Klára ve filmu Ireny Pavláskové Fotograf, kde hrála po boku Karla Rodena. Film byl inspirován životem fotografa Jana Saudka. 

Zuzana Vejvodová si v seriálu Jedna rodina zahrála postavu Kláry, která je jako jediná z celé party bez partnera. A jedno jí to rozhodně není. Vychovává dvě děti, které má s Karlem, ten se ale zamiloval do krásné Petry, kterou hraje Tereza Kostková. Kláře Petra trochu leze na nervy, ačkoliv ta je k ní vždy vstřícná a slušná. A možná ji má dokonce ráda. 

Seriál Jedna rodina si u diváků získal úspěch, protože mluví o tom, co prožívají odloučení partneři ve skutečnosti. A nejen ti. Je zde velký prostor pro vyjádření dětských pocitů. Podle Vejvodové dětští herci často ve svých rolích improvizovaly. I ve skutečnosti jsou to právě děti, které se s novou situací musí vyrovnat také. Navíc si ji samy nevybraly. A mnohdy ji nechápou.

Rozchod Vejvodová prožila také

Zuzana Vejvodová musí také řešit s bývalým partnerem péči o syna. S Nečasem má syna Jonáše, který se narodil v roce 2012. Partnerský vztah ale nevydržel. Představitel Brázdy v seriálu ZOO si vzal nakonec režisérku Arianu Rakovou. Pro všechny to bylo překvapení, protože rozchod s Vejvodovou se mu povedlo perfektně utajit. Média se o něm dozvěděla až o pár let později.

Ačkoliv s Rakovou je prý už od roku 2016, jejich vztah se stal veřejným až po svatbě. To se psalo léto 2018. Vejvodová tak čelí podobné situaci jako její postava. Nechala se ale slyšet, že s bývalým partnerem mají perfektní vztahy a na všem se domluví. Sama je šťastná vedle jiného muže. Jeho jméno ale tají.

Zdroj: seriál Jedna rodina, wikipedia.org, blesk.cz

KAM DÁL: Andělská čísla pro začátek týdne: Dovolte si správně přát. Obdiv ostatních nepotřebujete.