Seriál O mě se neboj může být hitem podzimu: Důvodů je hned několik

Veronika Arichteva je manželkou režiséra Bisera Arichteva
  |   osobnost

Na televizní obrazovku už brzy zamíří osmidílná první série seriálu O mě se neboj. Na placené platformě Voyo mohli diváci už teď vidět první dva díly. A většina z nich je zkrátka nadšená! V hlavní roli zazáří Veronika Arichteva a Vašek Matějovský. Režie se poté ujal Veroničin manžel Biser Arichtev. Proč má seriál velkou šanci na úspěch?

Projekt, na který jsme dlouho čekali, je konečně tady! Seriál O mě se neboj ukazuje příběh mladé maminky Evy Málkové, která se vinou svého advokáta nerozvede podle plánu, musí zůstat bydlet se svým manželem, a ještě je navíc bez práce. Nešťastnou situaci se mladý právník Martin, kterého hraje Vašek Matějovský, rozhodne zachránit a nabídne Evě v podání herečky Veroniky Arichtevy místo organizačního manažera. Jaké je ženino překvapením, když se první den dozví, že bude zkrátka dělat uklízečku a tohle jen byl jen o něco více honosnější název.

Peníze jsou ale potřeba, a tak s úsměvem a sebezapřením vezme i tuto práci. Nemůže si totiž příliš vybírat, nemá dokončenou ani střední školu. I díky své píli brzy povýší na recepční a bude zvedat telefony. Zalíbení si v ní najde právě Martin, ačkoliv randí s dcerou majitele advokátní kanceláře, kde pracuje. A navzdory také tomu, že Eva obvykle neudrží jazyk za zuby a dříve mluví, než myslí. 

Proč má seriál velkou šanci na úspěch?

  1. Režíroval ho Biser Arichtev, který stojí za spoustou dalších úspěšných projektů. Jedním z nich je například seriál České televize Kukačky
  2. Mezi hlavními postavami to jiskří, což se samozřejmě promítne i na plátně. Nejde však o milenecký vztah, kterému přihlíží manžel za kamerou a jak se dlouho spekulovalo. Jde zkrátka o skvělou chemii, kterou buď máte – anebo nemáte! A Veronika s Vaškem ji rozhodně mají.
  3. Seriál nabízí atraktivní (a trochu bláhové, ale k to k televizi patří) prostředí advokátní kanceláře, kde se z pohledu režiséra jen dělají kafíčka a vydělávají stamiliony. Ti, kteří tuto realitu znají z první ruky, sice ví, že to takhle zkrátka nefunguje, divákovu oku to ale lahodí, a tak není co řešit. 
  4. Bohatý právník a chudá (budoucí) máma samoživitelka - to je příběh jako z Popelky! A funguje vždycky.
  5. A ještě kráska v nesnázích! Tentokrát však bez Aňy Geislerové.
  6. Seriál má jen osm dílů, tudíž vzbuzuje pocit exkluzivity.
  7. Ačkoliv je to jedno klišé za druhým, vůbec vám to nebude vadit a budete hltat každý další díl.
  8. Dialogy nejsou prvoplánové. 
  9. Je tam více vztahových dramat než právních případů, které hrdinové v každém díle jako zázrakem vyřeší. Skoro od prvního záběru víte, že to mezi Martinem a Evou jiskří, a už jen čekáte, kdy pošle k šípku Petru. Tu ale hraje její představitelka Veronika Lapková tak dobře, že byste jí snesli modré z nebe a její neštěstí by všechny mrzelo.
  10. O mě se neboj přichází právě ve chvíli, kdy ze seriálu konkurenční televize začínají odcházet hlavní postavy. Někteří fanoušci jsou namíchnutí a mohli by hledat alternativu na chladné podzimní večery. 

A co vy? Budete se koukat?

Zdroj: Instagram, seriál O mě se neboj, wikipedia.org                                                                  

KAM DÁL: Režisér Karel Kachyňa by byl pyšný: Dcera Karolína úspěšně podniká, publikum na TikToku ji miluje.