Koronavirus v Česku chytře mutuje, ministr všeho Havlíček oslavuje rychlost parní lokomotivy a Babiš prchá na Krétu

Tuto fotku si komunisté stáhli a použili ji ke své propagandě
Zobrazit fotogalerii (2)
 

Premiér doporučuje trávit dovolenou v Česku, a tak odlétá na Krétu řídit nefungující chytrou karanténu přes SMS. Prezident koupil pozemek od podnikatele, jehož dcera zcela nezávisle dostala zakázku v Lánech. Koronavirus nám mezitím zmutoval a čínská propaganda si vybrala svoji daň. Přesto se snažíme brát věci S NADHLEDEM.

  • Nový typ koronaviru v Česku zmutoval do velmi zajímavé podoby. Už z minulosti víme, že do hobbymarketů nechodí, takže jsme se tam na sebe mohli mačkat už před pár měsíci. Teď se ale zjistilo, že covid-19 má muzikální vlohy a zbožňuje zejména živou hudbu. Dle nařízení ministerstva zdravotnictví je povinné nosit roušky na "vnitřních" kulturních akcích, kde je více než sto lidí. Což se ale netýká například restaurací nebo barů. Ovšem jakmile by si tam vzal Dalibor housle a začal hrát, už by si všichni museli nasadit roušky. No, to je zase blbost, co? Pokud naučila nouze Dalibora housti, tak Kena naučil jeho šéf Andrej Babiš zpívat pěkně falešně. A takový sympatický kluk to v té SuperStar byl, dokonce vlastní názor tehdy ještě měl...
  • Ministr všehomíra, Vesmíru i asijských gubernijí, Superman, Batman a Wonder Woman Karel Havlíček představil nadpozemský koncept tuzemské železnice. „Revoluce na české železnici. Olomouc - Uničov. Rychlotrať na 160 km/h za 4,2 mld Kč je v plné výstavbě,“ hlásil hrdě na sociálních sítích. Když uvážíme, že touto rychlostí se proháněla už parní lokomotiva, tak jsme se dostali k opravdu zásadní revoluci. Jen namátkou vybereme: Francie, TGV, (rok 1981) a cestovní rychlost 300 km/h, Polsko, CMK, (rok 2020), Krakov - Varšava, cestovní rychlost 200 km/h, nebo třeba Rusko, Sapsan, (rok 2009), cestovní rychlost 250 km/h. Století páry zřejmě však konečně začíná i v Česku, ohnivý oř se bude prohánět naší kotlinou závratnou rychlostí. K smíchu...
  • Zůstaňte v Česku a podpořte české podnikatele! Lepší je dovolená v tuzemsku, nebudete riskovat nákazu koronavirem! Takové i podobné hlášky už několik týdnu vypouští vláda České republiky v čele s premiérem Andrejem Babišem. Zatímco manželka předsedy vlády Monika už se z dovolené v Chorvatsku vrátila, lídr hnutí ANO se teď chystá na řecký ostrov Kréta. Jako novopečený šéf projektu chytrá karanténa, která je všechno možné, jen ne chytrá a funkční, ji prý bude řídit online. Více komentáře už není třeba, že ne? Vláda pokrytců, děkujeme pěkně.
  • Komunisté mají zase z ostudy kabát. Na svém náborovém letáku, který má nalákat mladé lidi a tvrdí, že je in být komunistou, nepoužili nikoho ze svých řad. Mladá žena je totiž volně použitelná fotka z databáze Pixabay. Ale rozumíme tomu. Marta Semelová ani Kateřina Konečná zřejmě neměly čas a jiné kočky prostě ve straně nejsou. Žádný zákon neporušili, snímek je volně ke stažení. Ovšem dokumentace úpadku komunistické strany je více než zřejmý.
  • Masivní čínská propaganda, živená českou vládou i prezidentem Zemanem, vychází. Podle průzkumu STEM si 45 procent Čechů myslí, že Čína České republice v době koronavirové krize zásadně pomohla. Přitom jsme za všechny ochranné pomůcky draze zaplatili, o pomoci tak nemůže být řeč. Naopak Evropská unie k nám poslala přes miliardu plus zdarma další opravdovou pomoc. Toho si však váží pouze 32 procent z nás. Ono se ale není čemu divit, když čínské (často závadné) roušky a respirátory vítala na letišti vládní delegace a pořádaly se speciální tiskové konference.
  • Nadcházející krajské volby mimo jiné ukáží, jak je na tom ČSSD. Jestli strana definitivně ztratila voliče prchající zejména k hnutí ANO. Vyznavači oranžové růže však řeší i jiný problém - nedostatek jmen, které by postavili na čela kandidátek. Příkladem budiž Ústecký kraj, kde se sociální demokraté šikovali s hnutím Lepší sever. Předseda Hamáček ale společnou kandidaturu jednoznačně zamáznul i přes nevoli spolustranníků. Prý chce, aby kandidovala ČSSD sama a ne v paktu, kde nemá vepředu jediného zástupce. Má to logiku. Ale jen do chvíle, než zjistíte, že odliv "mozků" a známých lidí ze strany už není pozvolný, jedná se spíš o útěk. Aby tam pak nebohý Jan Hamáček nezůstal sám. Příklad vlády strany jednoho muže sice má, ale Jene, takhle ne!
  • Agentura AP se rozhodla, že v reakci na současné protesty proti rasové nerovnosti v USA a aktivity hnutí Black lives matter, že slovo "Black" (černý) budou v kontextu kultury a rasy psát s velkým písmenem. Ovšem označení pro bělochy zůstane psáno malým písmenem. Zatímco černoch si tedy užije "velikosti", nebozí zástupci bílé rasy budou takto diskriminováni! Všechna ta potřeba ukázat, že nejsem rasista, se obrací do naprostých absurdit a nesmyslů. Jestli takto vypadá boj za lidská práva, tak nám buď Bůh milostiv. Je Bůh běloch? Černoch? Indián? Asiat? Marťan či duch? Duch...s velkým...čert aby se v tom vyznal. Čert...
  • Až už nebude Miloš Zeman prezidentem, chce bydlet v domku kousek od Lán. Loni zaplatil 2,5 milionu korun podnikateli Josefu Hoškovi za pozemek o rozloze tisíc metrů čtverečních. A co se nestalo - dcera pana Hoška Ivana Píšová získala lukrativní zakázku v sídle hlavy státu. Zakázku na výrobu prken ze dřeva z lánské obory za celkem 1,5 milionu korun podepsal trestně stíhaný podřízený kanceléře Vratislava "Zabijačky" Mynáře Miloš Balák. Zajímavé jistě je i to, že paní Píšová ještě před pár lety nabízela služby manikérky, zároveň ale má živnost na zpracování dřeva. Ta je zapsána v areálu, který patří panu Hoškovi. A kdepak má dáma trvalé bydliště? Kupodivu v domě pana Hoška. To jsou takové náhody, že člověk žasne.

KAM DÁL: Emerson Fittipaldi: Děkuji Bohu, že tu stále jsem. Pád letadla nás se synem hodně sblížil.

Váš příspěvek pomůže rozvíjet nezávislou žurnalistiku.