Lásky Sandry Novákové: Bývalý snoubenec šel do kriminálu, živořil a pak zemřel

Sandra Nováková jde z role do role
Zobrazit fotogalerii (2)
  |   zajímavost

Herečka Sandra Nováková málem skončila v náručí jiného muže, než je její současný manžel! U oltáře totiž měla být dávno předtím, než si vzala režiséra Vojtěcha Moravce. Není to přitom tak dávno, co prozradila, že nemá tak docela čisté svědomí.

Filmový producent Jan Nejedlý byl dvakrát rozvedený, když potkal herečku Sandru Novákovou. Životem šli společně 5 let a plánovali se vzít. Ani romantické zásnuby na Srí Lance nakonec nepomohly tomu, aby jejich láska vydržela. Kvůli pracovnímu vytížení hrdličky několikrát svatbu odložily, až na ni vůbec nedošlo. Místo svatby přišel v roce 2013 rozchod!

Luxus a pak dluhy

V médiích se už tehdy psalo, že žil Nejedlý rozmařilým životem, a to se mu stalo osudným. Dluhy měl ve výši desítek milionů, luxusní byt v Košířích musel přepsat na producenta Petra Páska, kterému tak splatil, co mu dlužil. A to byl jen začátek. 

Když se s ním Nováková rozešla, pokusil se prý dokonce upít, což se mu málem povedlo. Některé zdroje dokonce hovořily o tom, že jeho stav byl natolik vážný, že musel být uvedený do umělého spánku. V tu dobu se měl potýkat se zdravotními problémy a skončil v nemocnici se zánětem slinivky.

Po letech se provalila nevěra

Kvůli finančním problémům skončil záhy dokonce za mřížemi. Když se ale vrátil na svobodu, už to nikdy nijak slavné nebylo. Životem se protloukal, čas od času přišel k nějakým těm penězům, nakonec se ale podle svých kamarádů stejně vrátil k podvodům. Nakonec zemřel po nešťastném pádu ze schodů loni, zřejmě na podzim. „Že zemřel, o tom vím. Ta informace se ke mně donesla. Dlužil strašně moc peněz. Spousta lidí na něj byla naštvaných. Dozvěděl jsem se to od člověka, kterému dlužil. Má to už být déle, co zemřel,“ uvedl tehdy pro extra.cz Petr Vojnar.

Je to pár týdnů, co Sandra prozradila dávné tajemství. Se svým (dnes již) manželem Vojtěchem Moravcem prý Nejedlého podváděla! „On mi dokonce podával pití,“ vzpomínal Moravec v show 7 pádů Honzy Dědka, že se všichni potkávali na stejných společenských akcích.

Nesmělé začátky

Byli jsme na pracovním obědě, byl to dlouhý oběd, neměli jsme si moc co říct, byli jsme oba ze sebe nervózní. No a pak se ještě něco stalo a pak byl jeden takový večírek a od té doby jsme spolu. Ale já jsem ještě nebyla rozejitá,“ přiznala Nováková.

„My jsme měli první schůzku, která byla nekonečně dlouhá. My jsme si neměli co říct, jak jsme byli nervózní. Jenom jsme obědvali a mlčeli. Přála jsem si, ať už to skončí, ale zároveň nikdy neskončí,” smála se herečka při vzpomínce na jejich první společné setkání. Spolu už jsou 10 let a mají syna Mikuláše.

Zdroj: extra.cz, zeny.iprima.cz, kafe.cz

KAM DÁL: Slavní, kteří adoptovali dítě: Benešová, Boudová i Nellis mají nejen talent, ale i dobré srdce.