Victoria Beckham prozradila, proč je její manželství s legendárním fotbalistou tak úspěšné

 

Victoria a David Beckhamovi jsou svoji už neuvěřitelných 22 let. Udržet si tak dlouho láskyplný vztah dá spoustu práce a úsilí. Jak to dělají, že jim to spolu po více než dvou dekádách stále klape? Existuje nějaký trik na šťastné manželství?

V jednom z dílů amerického pořadu Good Morning, America, kde byla Victoria Beckham hostem, se jí zeptali na rady ohledně manželství.

„Proboha. Manželská moudra? Já vlastně nevím," řekla nejdříve zaskočeně.

Po chvilce ale přece jen nějaké příklady uvedla: „Vzájemně se podporujeme. David je naprosto neuvěřitelný otec a skvělý manžel.“

„Máme spolu spoustu legrace. Stojíme za sebou ve všem, co děláme. Jde hlavně o zábavu a o to, abyste si společnost té druhé osoby užívali. Prostě s ním ráda trávím čas, což je po těch všech letech úspěch,“ vysvětlila Beckham s úsměvem.

Pár spolu začal randit v roce 1997 a svoji byli za pouhé dva roky, tedy roku 1999. Obřad se odehrál v Luttrellstown nedaleko Dublinu. U veřejnosti se ale nesetkal s nadšením, oba při něm totiž seděli na trůnech ze zlata, což většině jejich fanoušků zkrátka přišlo přehnané.

To ale zdaleka nebylo všechno, nevěsta na sobě měla šaty od známé návrhářky Very Wang s 20metrovou vlečkou a vlasy jí zdobila čelenka z osmnáctikarátového zlata.

Prstýnky na výměnu manželských slibů uličkou slavnostně "donesl" jejich tehdy čtyřměsíční syn Brooklyn. Po svatbě se stali rodiči dalších tří dětí, Romea (19), Cruz (16) a Harper (10).

V roce 2017 David prozradil, že s Victorií svůj svatební slib tajně obnovili. Jejich druhý obřad už byl komornější, od zlatých trůnů a korunek podruhé již upustili „Hodně jsme změnili. Obřad byl v našem domě a bylo na něm asi jen šest lidí.“

Zdroj: The Independent

KAM DÁL: Clint Eastwood prozradil, jak žít dlouho a vypadat skvěle. Tohle přeci zvládne každý, nebo ne?

Klíčová slova: