Nejšílenější sekty na světě: Kanibalismus, mimozemšťané i orgie mezi příbuznými

Hrůza, utrpení a smrt, to jsou společné znaky některých sekt
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Svět je bláznivé místo. Když se však podíváme na několik organizovaných sektářských skupin, zjistíme, že hranice podivnosti lze posouvat za hranice vesmíru. Prim v tomto ohledu hrají USA. Jaké jsou nejbizarnější zvyklosti těch nejšílenějších společenství na světě? 

Čeští Vesmírní lidé čekající na Aštara Šerana, který je vyzvedne se svojí osvícenou mimozemskou flotilou do lepšího světa, jsou jen slabým odvarem toho, co se děje ve světě. Stačí se totiž podívat na několik opravdu unikátních společenských uskupení, jejichž domovem nemůže být jiná země, než je ta s neomezenými možnostmi. Ano, řeč je o USA. Jaké šílenosti se mohou zrodit v mysli nejbláznivějšího národa na planetě? 

Church of Euthanasia

Bojovat lze za ekologii, lidská práva, spravedlnost, ale třeba také v soutěži o pojídání párků v rohlíku. Lidská rasa se odnepaměti pohybuje na tenké linii mezi dobrem a zlem. Sekta založená v roce 1995 v Bostonu má však v rámci boje s krutým a těžkým životem jasno. Jejím úkolem je zadržet nekontrolovatelný nárůst populace tím, že se prostě rozloučí se životem dobrovolně. 

Důležitým politickým programem pro tuto církev jsou tak potraty, kanibalismus, ale hlavně zmíněná sebevražda. O tom, že se jedná o opravdu dekadentní uskupení, pojednává šílené video, kde jsou sestříhané záběry z 11. září a tvrdého análního porna. Ano, tento šálek kávy je poněkud ostřejšího ražení. 

Raeliáni

Tady už jsme opravdu blízko právě našim Vesmírným lidem. Stejně jako místní partička, která si ráda hraje s pastelkami, totiž věří v existenci mimozemské civilizace. U raeliánů jde však o přesvědčení postavené na víře, že lidské bytosti stvořili vesmírní Elohimové. Lidé jsou podle nich pouhými klony této posvátné party. 

Tato sekta vznikla již v sedmdesátých letech a založil ji muž, který si říká Rael. Podle jeho poblázněné mysli se jedná o posledního přeživšího naklonovaného mimozemšťana. K prozření o pravdě dospěl v roce 1973, kdy ho v horách navštívil mimozemšťan, který mu ukázal během sedmidenního pobytu na palubě jeho plavidla pravdu o světě. 

Neposkvrněné početí Panny Marie tak bylo ve výsledku klonovací akcí této mimozemské skupinky. Asi nejviditelněji na sebe upozornili videem z roku 2003, kde vidíme právě akt klonování ve městě Clonaid v Las Vegas. Dodnes se snaží vybudovat ambasádu pro styk s mimozemskou civilizací. Tak přejeme hodně štěstí. 

Boží děti

Mše v kostele je pro některé evidentně hodně zpátečnická, stejně jako čtení z bible. Minimálně pro tzv. Boží děti. V USA se totiž stalo hned několikrát, že někoho v baru oslovila atraktivní dívka či žena, která oběť svého flirtování dotáhla až do postele. Sex s „ovečkou“ však sloužil jen jako záminka. Cílem bylo přesvědčit vás o tom, že jste jediný vyvolený ke spojení s Bohem. Byť učení a slova členů této sekty vycházejí právě z bible, forma, kterou uplatňují, se omezuje v podstatě jen na sex. Žádné kázání, ale pořádné orgie.

Šílené ovšem je, že v této podivné skupince dochází k častým incestům i sexu s nezletilými. Členové Božích dětí neuznávají rodinu a jsou vedeni k tomu, aby nesnášeli svoje rodiče. Některé odebrané děti jsou k těmto orgiím vedené od narození. Je tedy záhadou, že může podle zákona ještě existovat. 

Zdroje: iDnes, Daily Star, realians.com

KAM DÁL: Nejnebezpečnější sekta: Kromě násilí a zastrašování používá i další hrůzné metody.