Michaela Pecháčková: Pravda o vztahu se Šimonem Bilinou

V seriálu po ní toužil David Gránský alias Albert kvůli rodinnému jmění
  |   osobnost

Michaela Pecháčková je jednou z největších hvězd seriálové scény. Odchod Evy Burešové ze seriálu jí umožnil dostat se na výsluní. Přesto se jí v jedné oblasti nedaří. A tou je láska a partnerské vztahy. Našla ji konečně na natáčení? A po kom házela oči? Jak to má se Šimonem Bilinou?

Tahle dvojice v seriálu ZOO zkrátka bavila! Markéta, která se snaží ze všech sil klofnout tu nejlepší partii a Lily, její věrná kamarádka, která když něco řekne, máte pocit, že byste jí dali pětikorunu. Petru Křížovi tyto dámy občas pořádně zatopily. Teď její představitelka Sabina Válová potvrdila, že v lednu se chystá na natáčení také. Sabina se s tím svěřila své kolegyni Michaele Pecháčkové. Vrací se tak nejen Markéta, ale i její věrný poskok Lily. V seriálu bude zase pořádné dusno. 

Vztah Sid a Adama

Hlavní hvězda seriálu ZOO Michaela Pecháčková pravidelně sdílí se svými fanoušky zákulisí natáčení, jinak tomu nebylo ani teď, když se objevila v šatně a radovala se „Jsme zpátky!“ Naznačila tak, že i herci dostali zaslouženou vánoční pauzu, aby si trochu odpočinuli. Fanoušci jí nezapomněli připomenout, jak nádherná je, aby k tomu Sabina Válová dodala: „Taky již v lednu dorazím.“ Stará parta je tak zpátky na značkách. 

Postava Pecháčkové prožívá v seriálu velkou lásku se Šimonem Bilinou, který na ní může oči nechat. Kdo by si ale myslel, že mezi nimi vzniká vztah i ve skutečnosti, byl by na omylu. Šimon je zadaný se svou hereckou láskou Hankou a Michaela své štěstí zatím jen hledá. 

Tomáš Klus jako nový fotograf

Spekulovalo se o ní ve spojení se zpěvákem Vojtou Drahokoupilem, ten je však také zadaný. V jejím hledáčku měl být také zpěvák Pavel Callta, se kterým natočila videoklip nebo David Gránský. Ten jí dělal seriálového milence na začátku ZOO. Sám je však ženatý a s manželkou Nikolou vychovává malého syna. 

Když se do seriálu přidal Tomáš Klus, Míša se nad ním rozplývala. Jak úžasný je, s dobrou náladou a energií. Dobře se jí s ním točilo, Klus navíc na natáčení přivolával dobrou energii „Je to veselý parťák. S Tomem se hraje pěkně, sedli jsme si. Je talentovaný, pokorný a na svůj věk docela hezký. Hraje se nám spolu zkrátka hezky,“ rozněžnila se seriálová Sid.

Jenže ani tady Míša nepochodí. Klus je ženatý s Tamarou, která je miláčkem sociálních sítí a má s ní hned několik dětí. Na Vánoce zveřejnila tajemnou fotkou dvou nohou u vánočních pohádek. Hned by si jeden myslel, že už našla svého vyvoleného. Spíš to ale bude její malá ségra, se kterou si užívá spoustu zábavy.

Zdroj: Instagram, seriál ZOO