Zamilovaný Pítr v Survivoru: Bratr mu poslal tajemný vzkaz, Gášpárová to raději ukončila

Petr Havránek našel lásku v Love Islandu
Zobrazit fotogalerii (8)
  |   zajímavost

Pítr v Survivoru vzpomíná na svou partnerku Gábinu Gášpárovou, která se ještě neozvala. Ta se rozhodla, že si bude držet odstup a odjela na výletní plavbu lodí, kde načerpává síly a od celé soutěže si chce držet odstup. Skončila také se správou jeho sociálních sítí. A tak je otázkou, zda není mladý muž už dávno nezadaný, jen o tom vlastně ještě neví.

Romantická zápletka v drsné show Survivor, kde prý snad ani láska nemůže vzniknout, nikomu neunikla. Petr Havránek, model a reality star, nachází znovu zalíbení v krásné Andree Bezděkové, se kterou už dříve jednou randil. Hrdličkám to prý tenkrát nevyšlo kvůli pracovnímu vytížení – a teď možná dostali novou šanci. V Čechách na něj ale čeká přítelkyně Gábina, která mu nejenže neposlala do soutěže žádný láskyplný vzkaz, ale navíc se vzdala i správy jeho sítí.

Petr chce vztah s Gabrielou udržet

Krásná modelka Gabriela Gášpárová, se kterou se dal Petr dohromady v reality show Love Island, si odjela vyčistit hlavu na plavbu luxusní lodí, společnost jí dělá účastnice loňské řady Survivoru Xénia Gregušová a její partner Lukáš. Že jim dělá tak trochu křena, to Gábi nevadí. Potřebovala si totiž odpočinout od tlaku, pod kterým je poslední dobou prakticky nepřetržitě. Je jasné, že každého zajímá, co si právě ona o vztahu Andrey a Petra myslí. 

Gabriela však dlouho mlčela. Stále opakovala, že svému milému věří, a že se na ostrově rozhodně nic neděje. S tím nesouhlasí ti, kteří jsou toho svědkem. Dokonce se nedávno objevila informace, že Petr s Andreou odcházejí do džungle a vracejí se až za několik hodin. Otázkou je, zda by si kameramani nechali ujít takový perfektní materiál, kdyby tam dvojice měla sex, jak někteří naznačovali. I tak Gabriela vydržela zachovat mlčení. Petr ale stále opakuje, že se hodlá vrátit za Gábinou.

Tajemný vzkaz od bratra

Co si ale o celé situaci skutečně myslí, vlastně potvrdila tím, že se vzdala správy Petrových sociálních sítí. Noví sledovatelé totiž bývají příjemným dodatečným benefitem této show a účastníci vždy požádají někoho ze svých blízkých, aby jejich profil na Instagramu spravoval v době, kdy budou na ostrově. Gábi údajně předala správu někomu jinému, možná bratrovi Petra. Potřebovala si prý odpočinout. 

Právě Petrův bratr byl přitom tím, kdo mu v posledním díle poslal povzbuzující vzkaz. Petr ho ani ze začátku nepoznal, protože čekal právě Gábinu. Bratr mu vzkázal, ať si dá pozor na potvory – a to nejen na ty zvířecí. Myslel tím Andreu? 

Zdroj: Instagram, TV Nova

KAM DÁL: Největším smolařem Survivoru je Švanci: Skrývá velké tajemství.