Farmářka sklidila ostrou kritiku: O svá zvířata pečuje skoro nahá

Farmářka nosí bikiny údajně i proto, že se s nimi může na farmě opalovat při práci
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Mladá farmářka, která na sociálních sítích vystupuje pod uživatelským jménem Bikini Farmer, pracuje v létě zásadně jen v plavkách, jak napovídá název jejího profilu. Kvůli svému pracovnímu oděvu schytala obrovskou kritiku, brání se ale logickými argumenty.

Pod příspěvky, které farmářka přidávala na svůj profil na sociální síti, se objevila spousta komentářů, které mladou ženu za její výběr pracovního oděvu odsuzovaly. Sebevědomá farmářka se jimi ale nenechala nijak ovlivnit. Trvá totiž na svém názoru, že by se všichni měli oblékat tak, jak chtějí.

Na profilu Bikini Farmer se pravidelně objevují videa, jak se spoře oděná tiktokerka stará o svá domácí zvířata. Dvojdílné plavky totiž nenosí, jen aby na své farmě nachytala bronz, ale každý den při práci.

Její volba pracovního oděvu je však v tomto odvětví naprostým unikátem. Výsledkem je, že svými příspěvky šokuje davy a stává se terčem ostré kritiky.

Mladá žena má ale v rukávu schovaných hned několik logických argumentů, proč jsou bikiny jako pracovní oděv na farmě naprosto ideální. Ohrazuje se totiž tím, že díky tomuto druhu plavek se při práci může opalovat a neztrácí tak čas poleháváním u bazénu. Navíc se jí nemůže stát, že by se jí kvůli tričku na těle vytvořily nevzhledné linie oddělující neopálenou kůži od té o několik odstínů tmavší.

Svým sledujícím navíc vysvětlila, že jí je při práci na farmě často teplo a začíná se potit. Jde o jeden z dalších problémů, který se rozhodla řešit nošením bikin.

Kritika jejích pracovních bikin ji, zdá se, nijak nezasáhla.

Na svém tiktokovém profilu totiž začala povzbuzovat ženy, které ji sledují, aby přestaly nosit podprsenku. Podle farmářky se jedná o zastaralý kus oblečení, který existuje jen proto, aby všem ženám na světě zkazil den. Hned několik fanynek jejího profilu s tímto názorem hluboce souznělo. Přiznaly se k tomu, že nošení podprsenky také nemohou vystát. Některé z nich se tomuto kousku oblečení dokonce úspěšně vyhýbají již několik let.

Farmářka se tak snažila naznačit, že bychom se při oblékání měli soustředit spíše na pohodlí než na nějaké – podle některých zdrojů zastaralé společenské normy.

Zdroj: Daily Star, TikTok

KAM DÁL: Budoucí nevěsta se těšila na pohádkovou svatbu. Sledující na TikToku ale odhalili, že ji ženich nemiluje.