Vytetovala si přítelovu hlavu na krk. Dopadlo to katastrofou

Jayda chtěla prostřednictvím sociálních sítí celému světu ukázat, jak moc je zamilovaná do svého přítele Damonta. Nedošlo jí, že tetování je na celý život
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Kadeřnice Jayda C si nechala vytetovat obličej svého přítele téměř přes celý krk. Asi pro nikoho z nás nebude překvapením fakt, že to nebyl ten nejlepší nápad. Nejen, že je dosti pravděpodobné, že toho bude v budoucnu hořce litovat, ale navíc se tetování příliš nepovedlo.

Jayda chtěla prostřednictvím sociálních sítí celému světu ukázat, jak moc je zamilovaná do svého přítele Damonta. Podle reakcí ale spíše ukázala, že nevidí daleko do budoucnosti.

Tetování je totiž na celý život, školní lásky většinou ne. Právě proto si tak málo lidí tetuje obličeje svých drahých poloviček na ty nejviditelnější části těla.

Jméno nestačilo

Kadeřnice už měla navíc na jedné straně krku vytetováno Damontovo jméno, to se jí ale evidentně nezdálo dost dobré. Jméno a obličej nejspíš podle dívky symbolizují dvě zcela jiné úrovně vztahu, a proto nastal po nějaké době čas na „vylepšení“ další části její kůže.

Ve videu bylo možné vidět, že se její přítel vydal do tetovacího salonu s ní a zdá se, že se celou situací náramně bavil. Pár si s sebou přinesl vytištěnou Damontovu fotografii. Tatér si obličej mladíka obkreslil přímo z fotografie a poté ho otiskl dívce na krk. Nakonec už jen tetovací pistolí nákres obkreslil.

Dokonce i přes tento – zdánlivě nepokazitelný – postup se ale tetování příliš nepovedlo. Přítel dívky celý proces zdokumentoval a poté ho sdílel na sociálních sítích. Video se stalo hitem.

Důkaz pravé lásky?

Lidé, kteří příspěvek viděli, z něj ale nijak nadšení nebyli. Dívku i jejího přítele zaplavila vlna kritiky a posměšků. Někteří byli přesvědčeni o tom, že má Jayda psychické problémy, nebo že ji k tomuto kroku donutil její přítel. Další jen suše podotkli, že si teď bude muset shánět nějakého šikovného tatéra, aby výtvor toho předchozího zakryl.

Pod příspěvkem se ale objevily i komentáře, které počin Jaydy obdivovali. Dokonce ho popsali jako „důkaz pravé lásky“. To, že svého přítele miluje, prý sice mohla dokázat i tím, že mu ke snídani udělá palačinky, nebo milostným dopisem, ale proti gustu…

 

@damonteray @therealjayda.c Bae lit LINK IN BIO FOR MUSIC VIDO TAT BY: @soosprayed ♬ VAE VANILLA R.O.D OPEN VERSE – THEEYLOVEAJ

 

 

Zdroj: Daily Star, TikTok

KAM DÁL: Bizarní původ svatebních zvyků: Hod kyticí byl pokusem o útěk, šaty dřív nebývaly bílé.

Klíčová slova: