Tipy na dárky do 200 korun: Sáhněte po masážním kartáči nebo praktické sadě krémů

Darujte třeba UNO nebo řetízek na brýle
  |   zajímavost

Chcete na Vánoce potěšit svoje kamarády, kolegy nebo příbuzné, ale nechcete za vánoční nákupy utratit desetitisíce? Následující tipy na praktické dárky, se kterými potěšíte opravdu každého, vám přijdou vhod.

Řadu lidí vánoční svátky stresují zejména kvůli tomu, že chtějí obdarovat celou svou rodinu, přátele, známé, dokonce i jejich čtyřnohé mazlíčky, ale to se zkrátka může velmi lehce prodražit. Rozhodně však není nutné si kvůli nákupu vánočních dárků dělat vrásky na čele nebo si brát půjčky. Krásné dárky můžete pořídit totiž už do dvou stovek.

Sada krémů na ruce

Pokud hledáte dárek pro maminku, přítelkyni nebo sestru, sáhněte po sadě krémů na ruce. V podzimních a zimních měsících totiž naše pokožka trpí, a to nejvíce ta na rukou. Naši kůži v tomto období totiž vysouší nízká vlhkost okolního vzduchu, ale i časté mytí rukou, pomocí kterého se chceme vyhnout chřipce a nachlazení.

Se sadou krémů na ruce tedy opravdu nemůžete šlápnout vedle. Ideální je vybrat sadu nejméně dvou nebo tří menších krémů na ruce (nejlépe s obsahem vyživujícího bambuckého másla), tři menší krémy na ruce jsou totiž mnohem praktičtější než jeden velký. Jeden z nich si může obdarovaný šťastlivec uložit do kabelky či do kapsy a mít ho tak vždy s sebou a další si položit na noční stolek a hydratovat tak ruce i přes noc.

UNO

Pokud máte ve svém okolí milovníka žolíků nebo prší, darujte mu k Vánocům UNO. Jde o zábavnou karetní hru, která má jednoduchá pravidla, ale zároveň se u ní nikdy nenudíte. Všichni milovníci karetních a stolních her tak tento zábavný nový přírůstek jistě ocení, pokud si ho tedy již sami nepořídili.

Masážní kartáč na pokožku hlavy

Tento dárek je ideální zejména pro ty, kteří bojují s nadměrným vypadáváním vlasů nebo se snaží o zvýšení jejich objemu či zrychlení jejich růstu. Masážní kartáč můžete na pokožku hlavy používat v momentě, kdy si vlasy myjete šamponem nebo také při olejové masáži.

Masáž hlavy totiž mimo navození pocitu relaxace také stimuluje krevní oběh a podporuje tak růst vlasů.

Řetízek na brýle

Máme skvělý tip i na dárek pro babičku, který jí zaručeně vykouzlí úsměv na tváři.

Řetízek na brýle může (nejen) babičkám ušetřit několik desítek minut týdně, které by jinak strávily jejich hledáním. Díky řetízku si mohou nechat brýle celý den na krku a mít je tak neustále po ruce. U řetízku na brýle konzervativní babičky doporučujeme vsadit na jednoduchou klasiku, u ostatních můžete vybrat i řetízek s ozdobnými kamínky, který bude sloužit i jako šperk.

Zdroj: Good HousekeepingCosmopolitan

KAM DÁL: Máte náladu pod psa? Zvyšte si hladinu serotoninu a dopaminu.

Klíčová slova: