elikonoční nádivkou. Tu je skvělé upéct klidně už ve čtvrtek a celé čtyři dny ujídat, třeba místo svačiny

Velikonoční nádivka, jakou jste ještě nejedli. A navrch recept na roládu a mazanec

Šéfkuchaři věhlasných restaurací se předhánějí, kdo vytvoří nejlepší nádivku a velikonoční pokrm. Jenže vynikající velikonoční nádivka nemusí stát velké peníze, když je nápad a zkušenost. A tu kuchař Jiří Novotný ze středních Čech rozhodně má. Přinášíme velikonoční rozhovor a recepty. 

18. 4. 2025
zajímavost
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.