Tomáš Klus ze seriálu ZOO: Jaký vztah má ve skutečnosti s Michaelou Pecháčkovou?

S manželkou Tamarou Klusovou má dcery Josefínu a Jenovéfu a syna Alfréda
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Písničkář Tomáš Klus se v seriálu ZOO objevil v roli fotografa Filipa Jandy. A zdá se, že role mu byla napsaná zkrátka na míru. Je bohémský, milý a hýří vtipem. Klus uchvátil také svou hereckou kolegyni Michaelu Pecháčkovou, která hraje v seriálu bohatou dceru sklářského impéria Sid Annu Novotnou. Jaká byla jeho cesta ke slávě?

Málokdo tuší, že se Tomáš Klus nenarodil s mikrofonem u pusy. V roce 2002 vyhrál zlatou medaili v moderním pětiboji na dorosteneckém mistrovství Evropy. Dokonce se kvůli kariéře sportovce přestěhoval jako mlaďoch do Prahy. Když ale v roce 2007 vyhrál soutěž Czechtalent Zlín s písní „Dopis“, bylo jasné, že se jeho kroky budou ubírat jinam.

Útěk z Prahy do Mníšku pod Brdy

rozhovoru pro Český rozhlas přiznal, že to bylo právě album Racek v roce 2011, které z něj udělalo hvězdu. Nahrával ho prý s kamarádem v pražském bytě, a když odevzdal hotový produkt vydavatelství, odjel do Indie. Po návratu ho čekal zcela nový život. Součástí alba bylo také turné, které bylo dlouho dopředu vyprodané. 

Svým stylem navázal na českou písničkářskou tradici. Pozornost publika drží svou osobností, ačkoliv sám o sobě tvrdí, že zas tak dobře nezpívá. Přesto získal v letech 2011 a 2012 stříbrného a zlatého Slavíka. V minulosti randil s Lenkou Zahradnickou a Ewou Farnou, prstýnek ale nakonec nasadil půvabné Tamaře, se kterou má dcery Josefínu, Jenovéfu a syna Alfréda. Nakonec utekl z Prahy do Mníšku pod Brdy. 

Filip Janda v seriálu ZOO miluje Sid

Teď ho mohou diváci vídat jako Filipa Jandu, který se v ZOO zamiloval do Sid, kterou hraje Míša Pecháčková. Sama herečka se několikrát veřejně k Tomáši Klusovi vyjádřila. Chválila si, jaký je a jak dobře se jí s ním hraje. Je také blízkým přítelem Šimona Biliny, který hraje v seriálu Haďáka. Ačkoliv v ZOO jsou sokové v lásce, ve skutečnosti spolu hrají na divadelních prknech. 

V minulosti proslul svým kontroverzním výrokem, že všechny své partnerky podvedl, a to včetně své manželky. Ta si poté užila drsné komentáře na sociálních sítích, ve kterých ji lidé vyzývali, aby Tomáše opustila. To ale nikdy neudělala a dodnes si užívají spokojeného manželství. 

Zdroj: seriál ZOO, Instagram, super.cz, wikipedia.org

KAM DÁL: Těhotnou Dominiku zesměšňují fanoušci: Jsi těhotná, přestaň se vystavovat a sundej podvazky!