Vojtěch Vodochodský zvažuje, že podstoupí testy DNA. Tátovi není vůbec podobný

Vojtěch Vodochodský zdědil po tátovi lásku k jídlu
  |   zajímavost

Nadaný herec Vojtěch Vodochodský, kterého si mohou diváci vybavit jako Petra Sepéšiho z minisérie Iveta, je synem Ivana Vodochodského, představitele starosty v seriálu ZOO. Nikoho však nepřekvapí, že je mladému muži trnem v oku jistá rozdílnost v tom, jak vypadá on – a jak jeho otec. Dokonce natolik, že se u nich doma pravidelně skloňují testy DNA. 

Zatímco představitel Petra Sepéšiho je modrooký vysoký blonďák, jeho táta je trochu při těle, oči má hnědé a vlasy rovněž. „Táta má hnědé oči a hnědé vlasy, je o půl hlavy menší a je trošku při těle, takže moc nedává smysl, že já jsem blonďák a mám modré oči,“ zamýšlí se Vojtěch. „Ale mám prej po tátovi tvar očí. A taky mám vkus na jídlo. Vařit mě baví, to se určitě od taťky rád něco naučím,“ snažil se zachránit situaci.

DNA testy pod stromeček

„Testy DNA jsme zatím nedělali. Ale táta mi každé Vánoce vyhrožuje, že mi je dá pod stromeček a poletím z baráku,“ přiznal. Jejich cesty se přitom před lety pracovně rozdělily, protože Vojta chtěl budovat kariéru sám, nikoliv se známým jménem za zády. To se mu povedlo, a proto mohl nedávno přijmout s klidným srdcem nabídku od Primy, kde se na place se svým tátou potká.

Vojtěch přitom nikdy nechtěl být hercem, na DAMU se přihlásil tak trochu tajně. Celou dobu mluvil o počítači, až jednou položil přihlášku na bar tak, aby si jí rodiče všimli. Jeho sestra Tereza tíhla k umělecké profesi o chlup více, za sebou má také větší role v seriálu Slunečná, kde si zahrála sekretářku Mirku, nebo také v ZOO, kde svádí záludného Alberta Poláka.

Novou lásku našel ve vodách soutěží krásy

Mladý Vodochodský se do povědomí diváků dostal zejména v minisérii Iveta, kde si zahrál Petra Sepéšiho. Dále si zahrál například v seriálu Dobré zprávy nebo O mě se neboj. Chvíli randil s herečkou Sárou Rychlíkovou, jejich vztah se měl však rozpadnout, když se hnědovlasá kráska zakoukala do Marka Lambory, který momentálně září v seriálu Specialisté.

Vojtěch se ale na Českých lvech objevil nedávno s novou ženou po boku. Jeho srdce si měla získat Miss Global 2023 Marie Danči, která na svého nového milého pěla jen samou chválu. Momentálně se Vojtěch objevuje v seriálu Sex O’Clock, který je na českých obrazovkách unikátní a přináší pohled na problémy dnešní mládeže, zejména co se sexuální oblasti týče. Objevil se také v dobovém seriálu Zlatá labuť, který divákům přibližuje období protektorátu a v němž si hlavní roli zahrála Marta Dancingerová s Adamem Vaculou.

Zdroj: blesk.cz, extra.cz, ČSFD

KAM DÁL: Jedna rodina: Dívejte se pozorně. Uvidíte perfektního manipulátora a ženu, co se snadno chytí.