Legendární David Hasselhoff byl pěkný sukničkář. Víte, co spojuje všechny jeho manželky?

Slavnému herci to s manželstvím, zdá se, vyšlo až napotřetí
  |   zajímavost

David Hasselhoff je ikonou statisíců. Všichni muži chtěli být jako on a ženy toužily po tom, aby se podíval jejich směrem. Hvězda Pobřežní hlídky to ale v soukromém životě neměla tak lehké, jak by se mohlo zdát. Proč se několikrát rozvedl a jak je na tom teď?

Herec byl za svůj život ženatý už třikrát. Nyní ale údajně konečně našel tu pravou.

Catherine Hickland

Jeho první ženou byla herečka Catherine Hickland, která se proslavila rolí v seriálu One Life to Live, kde si zahrála Lindsay Rappart.

Mladý pár byl ale tehdy pod neustálým nátlakem médií, který jejich vztah nakonec neustál. Vzali se v roce 1984 a rozvedli se o pouhých pět let později.

Pamela Bach

Ani druhý pokus, tentokrát s herečkou Pamelou Bach, slavnému herci nevyšel. Druhé manželství mu ale vydrželo o poznání déle než to první. S Pamelou spolu strávili dlouhých 17 let, a dokonce se jim v té době i rozrostla rodina. Měli spolu dvě holčičky, Taylor a Hayley.

Herečka požádala o rozvod s Hasselhoffem v roce 2006, a tak zároveň i odstartovala zdánlivě nekonečné tahanice o to, kdo se stane opatrovníkem jejich dvou dcer.

Dohady o opatrovnictví dívek trvaly dlouhé měsíce, a nakonec soud rozhodl ve prospěch jejich otce.

Matka dívek Pamela Bach mohla své dcery pouze navštěvovat.

Hayley Roberts

V období, kdy David Hasselhoff účinkoval v populární pěvecké soutěži Británie má talent, potkal svou třetí ženu.

Jeho pozornost prý tehdy upoutala dosti nečekaně, a to pouhou žádostí o autogram.

Dvojice se poprvé setkala v roce 2011, chodit spolu ale začali až o 5 let později, tedy v roce 2016. Poté ale jejich vztah nabral rychlý spád a pouhé dva roky poté, co spolu začali chodit, si řekli své ano v romantické Itálii.

Pár má mezi sebou obrovský věkový rozdíl, ale i přesto se zdá, že jsou spolu naprosto spokojeni. Davidu Hasselhoffovi je 70 let a Hayley je 43, mají tedy mezi sebou rozdíl téměř tří dekád, 28 let.

Celá řada fanoušků slavného herce podotkla, že Hayley vypadá jako mnohem mladší kopie jeho bývalé manželky. Všechny Hasselhoffovy ženy jsou si totiž neuvěřitelně podobné, herec "svůj typ" zkrátka nezapře.

Zdroj: Amo Mama

KAM DÁL: Tom Hanks, Salma Hayek, Sharon Stone a další celebrity trpí chronickou nemocí. Přesto jsou úspěšní.