Únětičtí hledají provozovatele Sokolovny

Únětická Sokolovna je volná k pronájmu
Zobrazit fotogalerii (7)
 

Únětice nabízejí k pronájmu víceúčelový komplex Sokolovny, a to včetně hostince.

Sokolovna, kterou se Únětičtí snaží pronajmout, je víceúčelový komplex, kde se nachází hostinec, divadelní sál, terasa, dětská a sportovní hřiště (viz fotogalerie). Kromě toho je tu k dispozici také byt před rekonstrukcí, bar a další nebytové prostory. Únětická Sokolovna je významným sportovním i kulturním centrem nejen pro obec, ale i pro region, konají se tu různé sportovní kroužky, takže je pravidelně obsazena.

Pronájem by byl na dobu deseti let. „Cílem je dlouhodobý pronájem celého areálu. Předpokládáme návaznost na zavedenou tradici již pořádaných kulturních a sportovních akcí, vytvoření příjemného prostředí pro domácí i využití potenciálu stále rostoucího počtu turistů v naší obci,“ uvádí starosta Vladimír Vytiska.

Únětice jsou dobře dostupné z Prahy i z Roztok. Díky oblíbenému Únětickému pivovaru má obec dobrou perspektivu dalšího rozvoje turistiky. Uchazeči o pronájem mohou podávat svoje nabídky na obecním úřadě v Úněticích do 14. prosince do 18 hodin. Minimální měsíční nájemné bude předepsáno ve výši 12 tisíc korun. Orientační měsíční spotřeba plynu v minulém období byla v celém objektu 5 tisíc korun a elektrické energie 8 tisíc korun. Na úhradě nákladů za energie se podílí i nájemci a uživatelé sálu.

Stáhněte siVelikost
Microsoft Office document icon podminky_pronajmu_sokolovny_3.doc86 KB
Klíčová slova: