Seriál ZOO zažívá velké změny: Kdo chystá odchod ze seriálu?

Robert Urban absolvoval hudebně dramatický obor na Janáčkově konzervatoři v Ostravě
  |   zajímavost

Diváci seriálu ZOO se těší na velký návrat. Už netrpělivě vyhlíží Evu Burešovou a Roberta Urbana! Se zamilovaným párem se však pojí hned několik otázek. Navíc nejsou jediní, kdo míří na plac. Tvůrci poslali do děje několik nových postav, které budou vířit klidné vody. Kdo se ale chystá na odchod?

Nový rok přináší v ZOO také nové hvězdy a postavy. Seriál přivítal v díle číslo 75 Tomáše Kluse, jako fotografa Filipa. Zdá se, že bude velmi důležitý ve vztahu Sid a Adama. Mladá blondýnka mu totiž až nebezpečně imponuje. Postava, kterou hraje Michaela Pecháčková, se na Filipa nemůže vynadívat. A to se Haďákovi určitě líbit nebude...

Přichází Sandra Nováková a Lucie Šteflová

Šušká se také o Sandře Novákové, která si ještě nedávno užívala s rodinou krásnou dovolenou na Zanzibaru. V ZOO by se měla objevit jako nová chovatelka v díle číslo 89. Přišla také Kateřina Kytková, rázná majitelka psího útulku v podání Lucie Šteflové. Hned v prvních okamžicích se ostře navezla do Charlieho, kterého hraje Marek Němec

„S Markem Němcem se točí hezky. První natáčecí den byl pro mě trochu stres a jsem ráda, že Marek k tomu přistoupil s humorem. Dokáže odlehčit atmosféru a ta spolupráce je moc příjemná. Pavel Soukup, který mi hraje dědečka, to zase odlehčuje svou galantností, a to je imponující. Navozuje to dobré prostředí. Občas se potkám s dvojčaty Luckou a Bárou. Známe se, dokonce jsme spolu točily. Nějaké scény mě čekají i s Evou Burešovou, ale zatím jsme se ještě nepotkaly. Uvidíme,“ říká Šteflová o své roli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený ZOO (@prima_zoo)

Co řekne Petr na Ilonky novou zálibu?

Diváci si mohou Lucii pamatovat z úspěšného filmu Jiřího Vejdělka Něžné vlny. Nebyla to ale její jediná role. Ještě jako osmiletá si zahrála dceru Miroslava Táborského v seriálu Místo nahoře. Ve stejném roce přišla role Dorli ve filmu Krev zmizelého. Hrála také v Kameňáku 4 Jolanu. V roce 2011 si zahrála dceru Ondřeje Vetchého ve filmu Vendeta. A dnes je šťastnou maminkou pětileté dcery Emmy.

Nabízí se ale otázka, zda Charlie a děvčata Izy a Tes zůstanou i po Evině příchodu. Začínají totiž uvažovat, zda je pro ně místo, kde teď žijí, skutečně tím pravým. Nebo se snad shledají obě s Evou? A budou tvořit šťastnou rodinu? Odpustí Petr své čestné Ilonce, že se zapletla do kriminálních činností? Bude jí pořád důvěřovat? Možná se s Eviným příchodem hned několik známých postav ztratí… Uvažují tvůrci o odchodu dvojčat a věrné hospodyně?

Zdroj: Instagram, seriál ZOO, wikipedia.org

KAM DÁL: Marek Lambora se z bohatého podnikatele změnil na faráře: V Půlnoční zpovědi si zahraje po boku Denisy Nesvačilové.