Megan Fox si spletla Halloween s pornografickým průmyslem. Není v tom sama

Megan Fox a zpěvák Machine Gun Kelly čelí obrovské vlně kritiky
  |   zajímavost

To, že Megan Fox zvolí na oslavu Halloweenu vyzývavý kostým, čekal od této slavné krásky asi každý. Vypadá to ale, že si letošní halloweenské slavnosti spletla s natáčením filmu pro dospělé. Navíc se jí ještě podařilo urazit statisíce věřících.

Slavná herečka oslavila Halloween v kostýmu, ve kterém by se na televizních obrazovkách mohla objevit nejspíše až po desáté hodině.

Megan se pořádně odvázala

Na sobě měla pouze svůdné spodní prádlo s latexovým efektem a silonky s oky. Nechyběly jí ani vysoké lesklé kozačky nad kolena. Hned vedle ní stál její partner, zpěvák vystupující pod jménem Machine Gun Kelly, který byl převlečený za gotického kněze. Machine Gun Kelly, vlastním jménem Colson Baker, měl na sobě církevní talár ozdobený dvěma červenými kříži, svůj kostým dokonce dotáhl k dokonalosti hostiemi, se kterými poté společně se spoře oděnou Megan odehrál svaté přijímání.

Po celou dobu jejich společného halloweenského představení pro dospělé měla Megan ke krku připevněný řetěz a klečela na kolenou.

Pár nyní čelí obrovské vlně kritiky za jejich fetišistické zobrazení církevní ceremonie.

„Machine Gun Kelly a Megan Fox jsou živoucí noční můra. Je mi trapně za ně,“ okomentovala video jedna z fanynek slavného páru na sociální síti Twitter.

„Bůh ti žehnej,“ napsal pod kontroverzní video na svém profilu na sociální síti slavný zpěvák. Popisem příspěvku tak ještě přilil olej do ohně.

„Já ani nejsem katolík, ale tohle je špatně z tolika pohledů! Neměli byste si dělat legraci z náboženství, respekt budí respekt, oni ten můj ale ztratili. Respektujte Bibli!“ objevilo se pod videem.

„Tohle je prostě strašné, a to jsem ateista,“ napsal jeden z komentujících.

Celá řada dalších sledujících slavné herečky nemohla uvěřit tomu, že je kvůli oslavě Halloweenu schopna zajít tak daleko, že zesměšňuje náboženské praktiky statisíců věřících. Většina z nich se shodla na tom, že je chování páru urážlivé a nevkusné. Snoubencům se tak sice povedlo šokovat, úspěch ale nesklidili.

Kendall Jenner

Obrovskou dávku kritiky sklidila i modelka Kendall Jenner, která se na Halloween převlékla za Jessie, postavičku kovbojky z animované pohádky Příběh hraček.

Kendall si ale kostým upravila podle svého, výsledek se tak spíše než animované hračce podobal obálce pánského časopisu. Podle fanoušků modelky byla ale její volba vzhledem k tomu, že šlo o hračku z filmu pro děti, krajně nevhodná.

Madonna

"Nezklamala" ani slavná zpěvačka Madonna, která během posledních měsíců svým fanouškům dokazuje, že se ani přes svůj věk nestydí ukázat své křivky.

Dokonce i na Halloween v tom své fanoušky utvrdila pomocí kostýmu, který tvořil pouze kreativní makeup a korzet, který vystavoval na odiv zpěvaččiny vnady.

Zdroj: MetroThe Sun

KAM DÁL: Victoria Beckham prozradila, jaké je tajemství jejího dlouholetého manželství.

Klíčová slova: