Matka s dcerou, které vypadají spíše jako dvojčata. Poznali byste, kdo je kdo?

Barbie Porter by její skutečný věk hádal jen málokdo (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Hitem sociálních sítí se stala matka s její o 24 let mladší dcerou. Sledující totiž měli velký problém s tím, aby uhodli, kdo je kdo. Matka 22leté dívky totiž vypadá spíše jako její sestra nebo dvojče.

Barbie Porter se stala online senzací poté, co její dcera Haile zveřejnila videa, jak stojí těsně vedle sebe. Rozhodně totiž nevypadají jako matka a dcera.

Barbie, které je 46 let, by totiž její věk hádal jen opravdu málokdo. Její sledující tomu zkrátka nemohli uvěřit, Barbie a Haile si na videu byly podobné jako vejce vejci.

Haile v příspěvku dokonce vyzvala sledující, aby hádali, která z žen je starší. Dokonce i přes obrovský věkový rozdíl, který mezi sebou Haile a její matka mají, měli někteří sledující velké problémy s tím, aby uhodli, kdo je kdo.

„Jedné z nás je 46 a druhé 22,“ řekla Barbie ve videu. „Ale kdo je kdo? Kdo z nás je máma a kdo je dcera?“ pokračovala. „Můžete hádat! Svoje odpovědi napište do komentářů,“ dodala Haile.

Většina sledujících se jen vyjádřila k tomu, jak moc je neuvěřitelné, že přes více než dvacetiletý věkový rozdíl vypadají obě ženy tak podobně. Některé ženy dokonce v komentářích Barbie okamžitě začaly prosit o její tipy a triky na to, jak dosáhnout mladistvého vzhledu. Na Barbie totiž přibývající roky nemají zdánlivě žádný vliv.

Ne všichni byli ale z dvojice blondýnek tak očarovaní. Někteří ale údajně poznali, která z žen je mladší a která starší hned na první dobrou a rozhodně si svoje pocity a dojmy nenechali pro sebe.

„Žena v červeném tričku je starší. Její kůže je mnohem tenčí, což znamená, že je starší. Její dcera vypadá o hodně mladší,“ objevilo se v komentářích pod videem.

„To snad ne. My nejsme ani slepí, ani hloupí,“ odpověděl na výzvu k tipování jeden z komentujících.

„Kdo je kdo je docela jasné, prozrazuje to krk i vrásky,“ přidal se další.

Někteří fanoušci se ale rozhodli ženy podpořit.

„Obě vypadáte na 22!“ napsal jeden z nich.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Žena na dovolené našla zubožená koťátka. Prozradila, co s nimi udělala.

Klíčová slova: