Jak vypadá kladenský Lidl? Šlo by to, ale co ty fronty!

 

Dnešní hodnocení přinášíme z Kladna, zdejšímu Lidlu není dohromady co vytknout. Pojďte s námi na nákup.
 

Lidl v Kladně patří mezi nové obchody. Před nedávnem společnost některé budovy zbourala, aby je nahradily nové, údajně ekologické.

Pro návštěvníka to znamená nový obchod, ve kterém všechno pěkně funguje. Ovšem ten kladenský musím pochválit. Za zajímavé pokládám, že zde bylo velké množství zákazníků. To je nečekané, vzhledem k tomu, že jsem na inspekci přišla po obědě a ne v době, kdy se lidé vracejí z práce.
U vchodu najdete oddělení zeleniny a pečivo. Pečivo bylo slabší, ale dalo se v klidu nakoupit vše, co bylo potřeba. Úroveň ovoce-zeleniny na jedničku. Žádné mušky nebo shnilotiny.


Postupuji k chlaďákům s uzeninou a mléčnými výrobky, opět nemám co vytknout. Jediné, co se mi nelíbí, jsou zástupy lidí u košových pozic. Nemám ráda prodej z košů, v Lidlu to bohužel jinak nejde, respektive lepší řešení ještě zřejmě nenašli.


Začala akce, a tak se tady zákazníci jeden přes druhého přetahují o legíny, boty a další sportovní ošacení. To je jedna z mála věcí, která mi u prodejen Lidlu vadí. Ovšem ani s tím zaměstnanci nic nenadělají.
U pokladen zaznamenávám výrazné fronty. Ihned otevírají další pokladnu, ale bohužel, na kvantum zákazníků to nestačí. Asi by to chtělo více zaměstnanců. Dávám 9 bodů z 10!

Klíčová slova: