Punk vážně není mrtvý

 

Už víte kam se jít bavit zdarma? Zkuste třeba nový pražský klub, kde o víkendu zahrají vynikající punkové kapely!

Chambers Bar funguje už druhý měsíc. Zakládá si na živé hudbě a kulturním programu. Na co vás naláká a proč byste sem měli jít? Narazíte tady na bohatý kulturně zábavný program. Ať jsou to živé koncerty kapel, improvizační divadlo, nebo pravidelné jazzové čtvrtky. 

Co o sobě říkají v Chambers?

“Jsme nově otevřený Lounge Bar v centru Prahy poblíž Karlova náměstí, který si zakládá především na kvalitě poskytovaných služeb. Naše prostory Chambers Baru mají jedinečnou barokní architekturu, poskytne vám oddych po práci, potěší oko a jednoduše na první pohled zaujme.

Právě to je důvod, proč je Chambers Bar ideálním místem nejen pro běžné posezení u chutného drinku, ale také pro nejrůznější akce - narozeninové oslavy, Team Bulding Eventy, firemní akce, vernisáže, přehlídky, divadelní zkoušky či dokonce taneční vystoupení."

Před nedávnem ukázali nový program a že je na co se těšit. Kromě stálých věcí si užijete pořádný punk, nebo akce pro děti!

Co se tady děje v nejbližších dnech?
2.12. Polská párty
3.12. Punk! Psí Kšíry, LEČO, Erar Ešus
4.12. 1+1 drinky
5.12. Mikulášská
6.12. Salsa lekce zdarma + následná latino párty


Na své si tak jednoduše přijde každý, ať milovník hudby, divadla, nebo návštěvník, který jen tak vyrazil do baru. Místo na první pohled zaujme i svou jedinečnou barokní architekturou. Druhý takový klub ve městě rozhodně nenajdete. 

A pokud si myslíte, že tady hrají jenom Pražáci, tak jste na omylu. Můžete zde vidět a slyšet mnoho středočeských kapel. Třeba kluky z Five Sins, ti pochází z Rakovníku. Takže co vy na to? Názory, připomínky, pocity z návštěvy nebo své nabídky pište na zelenkova@ctidoma.cz!

Klíčová slova: