Podnikatelé podnikatelům

Pozvánka na akci
Zobrazit fotogalerii (1)
 

Načerpat inspiraci, poznat se navzájem, vyslechnout příběhy ostatních. To by mělo splnit setkání podnikatelů v Odolené Vodě.

Podnikatelé z Odolené Vody a jejího okolí se sejdou
15. října od 17 hodin v restauraci Dobré časy.
Za setkáním stojí akční skupina Podnikej Odolně, do které kromě Jaroslava Galla patří ještě Karel Wolf, odborník přes PR, a grafik David Bauer.
Koná se za podpory Hospodářské komory ČR.

Vyměnit si zkušenosti

"Chceme propojit místní podnikatele tak, aby se více znali, spolupracovali spolu, inspirovali a podporovali se navzájem. A třeba i utvořili hybnou sílu na zlepšování a zkrášlování města Odolena Voda. Možná neskromným cílem je také zlepšovat služby zdejších podnikatelů," prozradil záměr setkání Jaroslav Gall, jeden ze tří členů Podnikej Odolně.

Setkání je určeno hlavně pro podnikatele Odoleny Vody a okolí. "Když se přihlásí podnikatel odjinud, kdo má kvalitní službu, tak se mu bránit nebudeme," doplňuje Jaroslav Gall.

Setkání podnikatelů se v Odolené Vodě koná poprvé. V roce 2009 podle pana Galla ve městě proběhlo něco podobného, ale bylo to jinak koncipované. 

"Bude-li zájem, chceme tuto akci opakovat dvakrát ročně," dodal pan Gall.

Hosté prvního setkání podnikatelů
Zobrazit fotogalerii (2)

Inspirativní hosté

Kapacita semináře není naplněna.
Je možné se přihlásit na webu Podnikej Odolně

Zahájení semináře se ujme Jaroslav Gall. Všichni účastníci semináře (maximum je 40) dostanou minutu na sebereprezentaci. Organizátoři doporučují, aby si vzali svoje vizitky.

Na seminář dorazí tři hosté, kteří budou mít dohromady hodinu na své přednášky.

  1. Ing. Vlastimil Roun, Ph.D. (Locke & Hobbes a.s.) působí na VŠE – katedře manažerského účetnictví. Bude přednášet o tom, jak se podívat za hranice svých možností a jak vybrat a pracovat s lidmi ve vlastní firmě.
  2. Aleš Křemen (WoodComp) představí, jak začínal s podnikání, jak se vypořádává s konkurencí a jak inovuje. Zásobuje vrtulemi celý svět.

  3. Ing. Jana Brathová (JB Consulting) bude přednášet o tématu, jak zefektivnit své podnikání. Zabývá se managementuem změny, štíhlým myšlením a mentoringem pro manažery i ve světových firmách (např. Siemens). V současné době pracuje často v Německu, Holandsku a Finsku.

Setkání podnikatelů 2015

15.10.2015 - 16:3019:00

Odolena Voda - Více se dozvíte v článku Podnikatelé podnikatelůmVíce o akci