Tři nezvěstné ženy z Mělnicka. Po Nadě se slehla zem na konci roku 1994

Pohřešované ženy z Mělnicka
 

Naděžda Jechumtálová z Neratovic je pohřešovaná více, jak dvacet let, Michaela Loudová devatenáct roků, po Lence Kubrové se pátrá od roku 2011. 

Na webu Policie České republiky se mezi pohřešovanými lidmi vyskytují také tři ženy z Mělnicka

Naďa je téměř 21 let nezsvěstná

Po Naděždě Jechumtálové z Neratovic bylo vyhlášeno pátrání 15. prosince 1994. V té době jí bylo 22 let. Na stránkách Policie ČR je popsána jako asi 170 centimetrů vysoká bruneta střední postavy s vlnitými vlasy a hnědýma očima.

Ztratila se cestou do zaměstnání. „Vystoupila na malém nádraží v Chvatěrubech a vydala se na zhruba kilometrovou cestu podél kolejí. Tehdy ji viděli naposledy, zmizela doslova beze stopy", napsal web ahaonline.

Tři svědci, kteří s ní tehdy vystoupili na chvatěrubském nádraží, vypověděli, že ji viděli jít samotnou pěšinou mezi lesem a kolejemi. Policie, která ji hledala i vrtulníkem, nenašla tehdy jedinou stopu.

Naděžda byla poznamenána tím, že jako dítě se stala obětí sexuálního devaianta, a proto byla k mužům od té doby nedůvěřivá. S svou rodinou však měla dobré vztahy. Zvrhlíka, který Nadě ublížil už dříve, detektivové vyslechli. Měl alibi. Zajímavý byl fakt, že jeden z mužů, který s Naďou v kritický den vystoupil z vlaku, byl dříve odsouzen za loupežné přepadení. Nepodařilo se však najít proti němu žádný důkaz. Pokud Naďu zavraždil, není jasné, kam ukryl tělo," napsal web ahaonline.

Michaela se pohřešuje 19 let a Lenka 4 roky

Od června roku 1996 se pohřešuje také Michaela Loudová narozená v září roku 1979. Tehdy šestnáctiletá dívka s vlnitými hnědými vlasy a modrýma očima byla vysoká zhruba 165 centimetrů. Více bližších informací o Michaele Loudové databáze pohřešovaných osob neobsahuje.

Lenka Kubrová z Horních Počapel je pohřešovaná od května roku 2011. Tehdy jí bylo 26 let a dva měsíce. Podle popisu na webu Policie ČR jde 170 centimetrů vysokou modrookou ženu s blonďatými vlasy štíhlé postavy. Kubrová byla registrovaná jako zprostředkovatelka pojištění u ČNB. Její živnost na začátku roku 2013 zanikla.

Pokyny Policie ČR

V případě, že kdokoliv hledanou nebo pohřešovanou osobu potkal nebo měl jakékoliv informace, žádá Policie ČR, aby veškeré informace sdělil na linku 158, případně nejbližší služebně Policie České republiky, nebo zaslali e-mail na adresu operačního odboru Policejního prezídia Policie České republiky pp.oo.operacni@pcr.cz.

Rozhodně není doporučeno provádět jakékoliv opatření ze strany veřejnosti, které by měla za následek omezení práv nebo osobní svobody zveřejněných osob i s ohledem na vlastní bezpečnost. 

 

Čtěte dále