Další případ do rukou policie

 

Brandýs n. L. Stará Boleslav V noci z 12. na 13. srpna našli policisté v jednom ze staroboleslavských činžovních domů tělo jednašedesátileté ženy. Pitva prokázala, že žena zemřela na následky ná...

Brandýs n. L. Stará Boleslav V noci z 12. na 13. srpna našli policisté v jednom ze staroboleslavských činžovních domů tělo jednašedesátileté ženy. Pitva prokázala, že žena zemřela na následky násilného trestného činu, ale bližší informace o podezřelých osobách policie zatím nezveřejnila.

Podle obyvatel domu, který se stal místem vraždy, byly z bytu oběti často slyšet hádky. Žena zde žila se svým synem, který jí údajně často vyhrožoval. Policie prý kvůli těmto roztržkám zasahovala v domě častěji. Většinou se tak dělo na výzvu sousedů, kteří chtěli zatrhnout rušení klidu. Jako podezřelý z vraždy však zatím není označen nikdo.Podle výsledků pitvy musela žena zemřít o dost dříve, než se našlo její tělo. Řádově se může jednat až o několik týdnů. „Pitva prokázala, že žena zemřela násilnou smrtí. Jakým způsobem, to zatím nebudeme specifikovat,“ komentoval případ Jakub Vinčálek, mluvčí středočeské policie.

Regionální mutace| Náš region - severovýchod