Opilí mladíci chtěli na koupaliště, skončili na policejní služebně

Klidné jezero zažilo pořádný povyk
 

Parta opilých mladíků se domáhala vstupu na koupaliště Lhota. Nevyplatilo se jim to, policisté zasáhli a mladíci skončili na služebně. 

Dva mladí muži se 10. července pod vlivem alkoholu se domáhali vstupu na koupaliště, ačkoliv jim bylo řečeno, že v takovémto stavu do areálu vpuštěni nebudou.

Poté, co na místo přijela hlídka policistů z Obvodního oddělení Kostelec nad Labem a Obvodního oddělení Neratovice, byli již oba mladíci v soukromém areálu na parkovišti jezera a domáhali se u druhé vrátnice vstupu na koupaliště.

Policisté se ani za chvíli nezastaví. Tento hrozný čin se odehrál v Praze - východ. Mladík se pokusil okrást vlastního pěstouna!

Jednalo se o jednadvacetiletého muže a jeho osmnáctiletého kamaráda, které ze soukromého pozemku vykázali. Oba mladíci začali na policisty pokřikovat a zkoušeli se dostat zpět do areálu koupaliště. Neuposlechli výzvy policistů, aby se zklidnili, a tak policisté museli použít donucovací prostředky.

Mladíci se dopustili přestupku proti občanskému soužití a veřejnému pořádku. Policie vše předala k vyřešení příslušnému správnímu orgánu, který rozhodne o jejich potrestání.

Fotografie:

Zdroj: wikipedia.cz, autor Mirek256, licence: CC BY 3.0