Policie hledá svědky

K dopravní nehodě došlo dne 23. března 2018 v 07:20 hod., kdy jela řidička s osobním vozidlem tovární značky Citroen C3, v Berouně, po silnici II/605, ulicí Pražská, ve směru od obce Králův Dvůr a na křižovatce se silnicí II/118, ulice Lidická, kde hodlala odbočit vlevo směrem na obec Hýskov. Dle svého vyjádření vjížděla do křižovatky na signál se zeleným světlem "Volno" a při úkonu odbočování svítil v jejím směru "Signál pro opuštění křižovatky".

Ve stejnou dobu jel po silnici II/118, ulice Pražská, ve směru od obce Vráž s osobním vozidlem tovární značky Škoda Felicia, řidič, který chtěl pokračovat v přímém směru na silnici II/605, ulice Pražská, směrem na obec Králův Dvůr a podle svého vyjádření vjížděl do křižovatky na signál se zeleným světlem "Volno". Následně došlo ke střetu přední části vozidla řidičky s levou přední částí vozidla řidiče. Na zavinění dopravní nehody se řidiči neshodli. Ke zranění osob nedošlo. U obou řidičů bylo provedeno odborné měření na alkohol s negativním výsledkem.

Vzhledem k tomu, že si oba řidiči trvají na svých verzích a nepřipouští zavinění, žádají dopravní policisté svědky této dopravní nehody, aby se ozvali na tel. 602 474 382. Svým svědectvím mohou policistům výrazně přispět ke stanovení viníka dopravní nehody a následnému objasnění.