7 tipů na vánoční dárky pro fanoušky filmů, seriálů a her

  |  Komerční sdělení

Hledáte-li ideální dárek pro vaše blízké, kteří jsou vášnivými fanoušky filmů, seriálů nebo rádi hrají hry na herní konzoli či počítači, máme pro vás několik skvělých nápadů. S těmito tipy na dárky jim uděláte radost a potěšite je originálním dárkem, který bude reflektovat jejich oblíbené médium.

1. Funko Pop! figurky a herní figurky či postavičky

Funko Pop! figurky jsou sběratelské figurky s oblíbenými postavami z filmů, seriálů a her. Vyberte si figurku podle oblíbeného charakteru, který má váš blízky v oblivě. Populární jsou zejména Funko POP Harry Potter, Funko Strangers Thins, Star Wars, Marvel či DC comics. Všechny uvedené funko figurky i mnoho dalších najdete v e-shopu s pravděpodobně největším výběrem tady: https://www.prokonzole.cz/pop/

Vášnivý hráč ocení i herní figurky své postavy z oblíbené střílečky nebo jiné počítačové či konzolové hry. Podobně jako funko jsou herní figurky skvělé sběratelské kousky, které může obdarovaný neustále rozšiřovat.

2. Nejen herní merch

Pokud hledáte menší dárek, můžete zvážit nákup herního merche, jako jsou trička, kšiltovky, placky, plakáty nebo hrníčky s motivy oblíbených her, filmů nebo seriálů. S tímto potěšíte mladší fanoušky, protože merch dnes produkují i různé dětské seriály a pohádky jako Tlapková patrola, Prasátko Pepa apod.

3. Herní konzole a hry

Pro ty, kdo ještě nemají herní konzoli, nebo si ji dlouho přejí, může být třeba PlayStation 4 (nebo novější modely - PS5) skvělým dárkem. Do pořízení dárku budete muset investovat vyšší sumu, ale zaručujeme, že obdarovaného nesmírně potěšíte.

Na PS4 vychází spousta nejnovějších her, takže doporučujeme rovnou přikoupit i hry na ps4. Vedle nesáhnete třeba GTA 5, Minecraft, Mafia, nebo jinou herní peckou.

Tip: Za zvážení stojí také alternativní konzole Xbox, pro kterou seženete velké množství různých her.

4. Knižní adaptace

Pro fanoušky filmů a her jsou knižní adaptace často zajímavým způsobem, jak prozkoumat hlubší příběhové linie. Zjistěte, jestli existují knihy spojené s jejich oblíbenými médii. Doporučujeme třeba Zaklínače, který má dokonce 7 dílů, nebo kompletní sérii Harryho Pottera či Hry o trůny.

5. Předplatné streamovací služby

Každý fanoušek seriálů, ale i filmů ocení předplatné na streamovací služby jako Netflix, Disney+, Amazon Prime Video nebo Apple TV, aby mohli sledovat své oblíbené tituly ihned když vyjde nová řada nebo díl.

Hráčům playstation uděláte radost i s předplatným Playstation Plus nebo jiné herní streamovací služby.

6. Merch s vlastním designem

Nenašli jste vhodný dárek s motivem, kterému váš blízký holduje? Pouvažujte o vytvoření vlastního dárku, jako je personalizovaný plakát, hrníček nebo tričko s oblíbenou postavou nebo citátem z filmu, seriálu nebo hry.

7. Retro dárky

Pro nostalgičtější fanoušky zkuste vyhledat retro hry na počítač nebo na konzole, které dříve hrávali. Některé obchody se přímo specializují na retro konzole a hry. Připomeňte jim jejich dětství a společně zavzpomínejte na retro časy.

Na závěr jen podotkneme, že je potřeba se zamyslet nad zájmy a preferencemi osoby, kterou chcete obdarovat, abyste ji opravdu potěšili.

Inspiraci pro článek jsme čerpali z webu: https://www.prokonzole.cz/

Klíčová slova: