Deníček dcery odhalil děsivé tajemství

Dcera se do deníčku svěřila s hrůzami, které se děly v její rodině
  |   zajímavost

Jedenáctiletá dcera se začala chovat podivně. Na to její matka zareagovala tak, že si přečetla její deníček. To ale ještě nevěděla, jaké mrazivé tajemství v něm objeví. Holčička označila svého otce za ďábla a měla k tomu pádný důvod.

Tato rodinná tragédie započala v americkém státě Severní Karolína. Steven Pladl a Alyssa Pladl kdysi tvořili manželský pár. Měli spolu celkem tři děti. Okolnosti je ale donutily dát svou první dceru Katie k adopci roku 1998.

Když Katie vyrostla, rozhodla se své biologické rodiče vypátrat a to se jí také s pomocí moderních technologií podařilo, tehdy už nebydleli v Severní Karolíně, přestěhovali se totiž do jiného amerického státu, a to Virginie. Nakonec se k nim a jejich dalším dvěma ratolestem nastěhovala a všichni si tehdy mysleli, že spolu budou žít jako jedna velká spokojená rodina. To jim ale bohužel dlouho neydrželo.

Hned několik měsíců poté, co se k nim Katie nastěhovala, se Alyssa a Steven rozešli. Dokonce ještě před definitivním ukončení jejich vztahu spával otec Katie u ní na podlaze, aby nemusel trávit čas se svou ženou.

Steven se poté odstěhoval spolu s Katie zpět do Severní Karolíny. Jednoho dne už si ale nevěděl rady s chováním své jedenáctileté dcery a upozornil tak na něj jeho bývalou ženu Alyssu. Ta se rozhodla zakročit a přečetla dívčin deník, aby přišla na to, co se s ní děje. Tak ale zjistila něco, z čeho jí div neztuhla krev v žilách. Jeji dcera se totiž deníčku svěřila s tím, že její otec a Katie mají spolu milostný vztah. To ale nebylo vše.

„Katie je těhotná. Můj táta říká, že se cítěj jako pár. Opili se v noci? Můj táta je k ničemu,“ napsala dívka do deníku.

„Je to ďábel. Půjde do pekla, ale nebude tím, kterého tam budou mučit. To on bude mučit ostatní. Je ďábel a Katie je člověk. To znamená, že jejich dítě bude napůl démon,“ pokračovala.

Nakonec si Alyssa potvrdila, že to, co si v deníku přečetla, je pravda. Dvojice se dokonce chtěla vzít a Steven nakázal svým ostatním dětem, aby Katie oslovovali jako jejich nevlastní matku.

Dvojice byla poté obviněna z incestu. Alyssa ale věřila tomu, že za všechno může pouze Steven. Její dceru údajně svedl a "vymyl jí mozek". Ta nejhorší tragédie ale všechny příslušníky rodiny teprve čekala. Katie se poté, co se přišlo na její vztah se Stevenem, odstěhovala zpět ke své adopnivní rodině, kde žila se svým adoptivním otcem Tonym.

V roce 2018 jeli společně s jejím adoptivním otcem navštívit jeho matku. Najednou se ale na místě objevil Steven. Bylo slyšet několik výstřelů a poté vše utichlo. Steven zastřelil Katie, její dítě, Tonyho a nakonec sám spáchal sebevraždu.

Zdroj: Mirror

KAM DÁL: Žena vymyslela způsob, jak pomoci obětem domácího násilí pomocí rtěnky.

Klíčová slova: