Jak strávit podzimní víkend? Stylově na horách i ve městě!

Důležité je být připraveni úplně na vše
 

Podzim s sebou přináší změnu počasí, ale také ještě dostatek teplých dní ke skvělým výletům. Pojďme se společně podívat na to, kam se o volném víkendu podívat a jak si ještě plnými doušky užít slunečních paprsků. Ať už strávíte podzimní víkend ve městě, nebo vyrazíte do přírody, je dobré se na to kvalitně obléci. 

Wellness, výlety, hory…

Většina lidí touží za krásného počasí vyrazit ještě na volný víkend z města. K tomu jsou naprosto ideální podzimní wellness pobyty na horách. Skvělá relaxace po pracovním týdnu vám zkrátka přijde vhod a zážitkový víkend společně strávený s přáteli nebo s partnerem je k nezaplacení. Horské počasí je však nevyzpytatelné, a tak se rozhodně vyplatí myslet na kvalitní oblečení. Ve vašem cestovním kufru by tak určitě nemělo chybět něco teplého, i když to vypadá, že počasí bude nádherné.

Výlet do přírody už však dávno neznamená, že se musíte vzdát stylového oblečení. Také teplé sportovní oblečení může mít šmrnc, stačí si umět vybrat. Velmi IN jsou prošívané bundy, které vás zahřejí i při nepřízni počasí. K dostání jsou v mnoha trendy barvách, kterými oslníte všude, kde se ukážete. A co je nejdůležitější, budete se v nich cítit fajn!

Do města za kulturou a zábavou

Počasí víkendu na horách v malebném hotýlku nepřeje? Super víkend si užijete také ve městě! Létem možná skončilo období festivalů, ale koncerty i další kulturní akce všeho druhu rozhodně na podzim nekončí.

Určitě to však chce váš outfit přizpůsobit městu a dodat mu trochu té městské elegance. Tady určitě nešlápnete vedle, pokud vsadíte na klasický dámský podzimní kabát. Ty jsou velmi slušivé a hlavně hřejivé. To zajišťuje kožešinová podšívka spolu s výplní. Můžete volit varianty s kapucí nebo bez, případně vybrat univerzální řešení, kde lze kapuci odepnout. Velmi trendy je zapínání na šikmý zip. Elegantně vypadají stylové kovové prvky. U kabátu si dejte pozor zejména na:

  • Jeho délku
  • Odpovídající střih

Délka kabátu by měla být lichotivá k vaší postavě. Možná ještě důležitější je také střih, který by měl zeštíhlovat. Pokud to styl kabátu dovoluje, můžete zeštíhlující efekt podpořit širokým páskem s velkou sponou.

Za všech okolností stylově

Nejsou pro vás dlouhé bundy, kabáty nebo parky to pravé? Vždy stylově budete vypadat v krátké koženkové bundě. Vypasovaná bundička podtrhne vaši postavu a hodí se k elegantním i sportovně elegantním outfitům. Vzít si k ní můžete bez obav jak boty na podpatku, tak tenisky. Vybírejte si dámské koženkové bundy, které jsou vyrobeny z jemné imitace kůže. Jen tak poznáte kvalitní bundičku, která vám nějakou tu sezonu vydrží. Kvalitní kousky jsou prakticky k nerozeznání od pravé kůže, a ať už víkend strávíte na nákupech, nebo vyrazíte na koncert, budete v ní vypadat skvěle!

Klíčová slova: