Korektury BP/DP a překlady životopisů

V rámci korektury bude vaše práce zkontrolována profesionální osobou korektora
  |  Komerční sdělení

Vzdělání je klíčovou věcí pro vaši budoucí kariéru. Nechcete-li podcenit vstup do vašeho profesního života, měli byste některé činnosti svěřit profesionálům. Mezi ty základní patří kvalitně zpracovaná bakalářská či diplomová práce a bezchybný životopis v cizím jazyce. S oběma úkoly vám rádi pomůžeme. Profesionálně a do puntíku.

Korektury bakalářských a diplomových prací

Už samotné vypracování závěrečné práce vyžaduje značné úsilí. Pozornost je většinou soustředěna na kvalitu zpracování a dostatek zdrojů. V časovém presu se pak často stává, že gramatická a stylistická stránka pokulhává. Díky tomu je kvalita práce zbytečně devalvována a hodnocení je sníženo. Řešení je přitom tak snadné – nechejte si svoji práci zkontrolovat u Express-překlady.cz

Expresně a za skvělou cenu

Protože čas je při zpracování vaší práce většinou nepřítel, poskytujeme naše služby s expresní rychlostí. Po odeslání poptávky získáte do hodiny cenovou nabídku s termínem, dokdy bude vaše práce hotová. Víte tak přesně, na čem jste, a nemusíte se obávat ani promeškání termínu odevzdání.

Co je součástí korektury?

V rámci korektury bude vaše práce zkontrolována profesionální osobou korektora. Pozornost je soustředěna především na:

  • opravy překlepů, pravopisných, gramatických a stylistických chyb 
  • kontrolu a nahrazení nevhodných a opakujících se slov
  • opravu citací dle požadované citační normy
  • formátování práce – nastavení odstavců, obsahu, oddílů

Překlad abstraktu a klíčových slov

Mimo korektury samozřejmě umíme zajistit také překlad abstraktu či klíčových slov. Pro studenty cizojazyčných oborů nabízíme také překlady bakalářských a diplomových prací. 

Profesionální překlad životopisů

Usilujete-li o nové zaměstnání, patrně se neobejdete bez profesionálního životopisu. Trendem u současných výběrových řízení je poskytnutí životopisu v jazyce dané společnosti. Nemělo by vás proto překvapit, že budete jednoho dne potřebovat svůj životopis přeložit do angličtiny či němčiny. 

Pro co nejlepší první dojem byste si měli dát záležet na kvalitě tohoto překladu a svěřit jej do rukou profesionálního překladatele. Rozhodně neuděláte chybu, obrátíte-li se na express-překlady.cz. Zpracujeme pro vás překlad expresně a za velmi příznivou cenu. Vyzkoušejte si na našich stránkách nezávaznou poptávku ještě dnes.

Klíčová slova: