Na co nezapomenout při sestavování trendových dámských outfitů letošní sezony?

Na co nezapomenout při sestavování trendových dámských outfitů letní sezony?
  |  Komerční sdělení

Sestavit si outfit pro letošní sezonu nebude nijak složité. Sestavili jsme pro tuto příležitost článek s tipy na co nezapomenout při sestavování trendových dámských outfitů letošní sezony.

Módní barvy pro tuto sezonu

Fialová byla barvou roku zvolenou společností Pantone. Přesto přehlídkám dominovala elegantní bílá. Intenzivní barvy budou růžová, fuchsiová, žlutá, limetková, kobaltová, červená a zlatá. Zajímavou barvou je oranžová a cihlová. Objevily se kombinace charakteristické pro námořní styl: bílá, tmavě modrá a červená. Béžové, karamelové a šedé byly vidět méně než v minulých sezonách, ale i tak po nich můžeme bez obav sáhnout.

V této sezoně zvolte mini sukni. Krátké sukně k volným bundám, úzkým svetrům, crop topům nebo břicho odhalujícím bralettku představili snad všichni významní návrháři. Délka mini nebo alespoň hodně nad kolena šatům je letos trendy.

Crop top, halenka či braletka

Co se týče svršků, módě i letos vévodí krátké crop topy, braletky či halenky. Kdo viděl halenky na answear, ví co je letos top. Když bokovky a mini, tak krátký top. Crop topy, svetry, halenky a braletky jsou trendem pro všechny dívky. K mini sukním se vám bude hodit sako. Bílá saka a intenzivní barvy: velmi módní budou fuchsiová, oranžová nebo zelená. Mohou být hladké nebo krásné nadčasové tvídové. Není divu, že na pultech obchodů najdete mnoho modelů šortek v živých barvách: žlutá, fuchsiová, chrpa a zelená. V teplých dnech oživí stylizace a ukážou se jako překvapivě univerzální. Hodí se jak na halenky a topy v neutrálních odstínech, tak i na další kusy oblečení v živých barvách.

Džínové kalhoty jsou skutečnou klasikou. Letní šatník tedy nesmí být kompletní bez krátkých džínových šortek. Nejoblíbenějšími modely v sezoně budou modely ve vintage stylu: s mírně vyšším pasem, mírně seprané, s vyhrnutými nohavicemi. Za pozornost stojí i džínové šortky s oděrkami a roztřepenými okraji.

Už máte vybráno?

Módní oranžová

V této sezoně stojí za to věnovat pozornost oranžové barvě. Je to barva, která má málokdy šanci konkurovat univerzálnějším barvám. Tentokrát však zaujmou návrhy v tlumených odstínech podobných barvě cihly. Tato živá, energická barva dokonale ladí s fialovou, tyrkysovou, žlutou a zelenou. Vybírejte si svěží barevné oblečení na https://answear.cz/m/lacoste.

Nezapomeňte si vybrat vhodné doplňky. Po krátké přestávce se zlaté řetízky opět vrátí, mohou být velmi hrubé, nejlépe několik najednou. To platí i pro náramky. Kombinujeme je s elegantním oblekem, tvídovým sakem, oversized sakem nebo bokovkama a obyčejným tričkem. Maličkost a správně „nastylovaná“ udělá z obyčejné soupravy hit sezony. Nebojte se například malé kabelky se zlatým řetízkem. Chybu neuděláte ani s xxl shopper bagem. Letošní sezona nabízí mnoho trendů od kůže po retro styl 60. let. Dámská móda pro letošní léto vás potěší barvami, rozmanitostí stylů a barev. Mezi nejžhavějšími trendy si své najdou jak minimalisté, tak příznivci extravagance a odvážného oblečení.

Klíčová slova: