Natankujete konečně i v Černošicích

Nová čerpací stanice v Černošicích
 

Od Lahoviček po Lety jsou podél Berounky už všechny obce připravené na vaše žíznivá vozidla.

V Přístavišti Radotín u Františka Vlka na Výpadové natankujete naftu úplně nejlevněji, ale nic jiného nekoupíte. Pokračujeme-li směrem na Dobřichovice, v Radotíně u Pavla Růžičky načepujete pohoné hmoty, auto však máte stále špinavé (pokud jste si ho neumyli v Chuchli).

A už jsme u nově postavené čerpací stanice V Černošicích značky Petrol. Závěrečná kontrolní prohlídka se koná 24.11, poté bude probíhat zkušební provoz do zkolaudování čerpací stanice. Každopádně otevírat by se mělo koncem listopadu 2015. Krom klasického paliva natankujete i speciální palivo Ethanol E85 a aditivovaný Diesel Premium. "Cenová politika se bude vyvíjet podle oblasti a trhu," říká pan Vácha z VS PETROL s.r.o. a pokračuje s výčtem služeb: "V nabídce budeme mít čerstvé pečivo, mycí linku, mycí boxy, vysavač, kompresor i pračku koberečků."

V Dobřichovicích si můžete vybrat hned mezi třemi čerpacími stanicemi - Boudou, kde nakoupíte alkoholické nápoje v kterou koliv denní i noční dobu, Benzinou, původní a kdysi jedinou v širokém okolí, a Petronií. Petronia je zajímavá tím, že vám umožňuje tlakové ruční mytí 24 hodin denně. 

Pokračujeme-li do Let, narazíme na poslední benzínku v řadě - Martin Oil s myčkou a tlakovým předmytím zdarma. Pak natankujete až na Karlštejně.

 

čtěte také:

Seriál Přístav z Posázaví se nátačí u nás v Poberouní

V Berouně si na Husově náměstí zabruslíte již tento měsíc

 

 

Klíčová slova: