Kolářová s Geislerovou zahrály v Polednici – co podniknete o víkendu vy?

Na Polednici do Berouna
 

Zbrusu nový film láká tématem i skvělým hereckým osazením. Víkend ale nabízí mnohem víc. Například taneční nebo zaniklá řemesla. Co si vyberete?

Pokud máte rádi filmy, stavte se v Městském kině Beroun. Čeká vás zbrusu nového filmu Polednice. Láka na zvučná jména Daniely Kolářové a Ani Geislerové. Mladá žena se společně s malou dcerkou vrací do rodné vesnice, aby začala nový život. Setká se tady s podivínkou, která má jako kouli u nohy přivázané příkoří dávného neštěstí... Chcete vědět více? Film startuje v sobotu 5.3. od 17:30!

Senioři tančí

Taneční odpoledne pro seniory nabízí Mnichovice. Pro milovníky tance bude hrát skupina Pohoda Jana Dršky. Akce proběhne v Mnichovické krčmě a přijít můžete už ve dvě hodiny odpoledne. Na pořadu dne nebude jen tanec, ale i zpěv a občerstvení.

Nebo třeba řemesla?

Brandýs nad Labem zve na Tajemství zaniklých řemesel. Vidět můžete černou kuchyni nebo středověké sklepy brandýského zámku!

Masky, masky a zase masky

Na karneval můžete do Mělníka. V neděli se tady rozproudí maškarní veselí. Začíná už v 15 hodin v tanečním sále MKD. Vstupné je 50 korun a slibuje odpoledne plné zábavy a soutěží s DJ Oldou Burdou.

Ach, ta Baarová...

Poslední pozvánka se opět týká kina. Jsme zpátky v Berouně na další projekci Renčovy Lídy Baarové. V neděli od 18:30 si můžete vychutnat opěvovaný i zatracovaný film. Tak neváhejte a stavte se v Městském kině Beroun. Čeká vás příběh dramatického života výjimečné herečky. Vstupné vyjde na 120 korun.

Další tipy hledejte v naší rubrice Kam za čím.