Pojištěná půjčka vás nedostane do finančních potíží

Doba je nejistá, spousta lidí neví, zda nepřijdou o práci, případně jestli budou mít dostatek zakázek
  |  Komerční sdělení

Jsou lidé, kteří už ve chvíli, kdy si berou půjčku, vědí, že budou mít problémy s jejím splácením. Těch je ovšem minimum. Většina věří v bezproblémové splacení. Přesto mohou v životě nastat nečekané situace a vše může skončit jinak, než jste předpokládali. A proti takovým situacím chrání pojištěná půjčka

Doba je nejistá, spousta lidí neví, zda nepřijdou o práci, případně jestli budou mít dostatek zakázek. Bude z čeho půjčku splácet? 

Tyto otázky si v současnosti klade velká část populace. Zřejmě i proto je pojištění schopnosti splácet momentálně jedním ze tří klíčových kritérií při výběru úvěru, jak potvrdilo nedávné šetření agentury pro marketingový výzkum Boček pro společnost PROFI CREDIT. 

Volitelné pojištění přímo součástí splátky

K hypotéce na miliony si pojištění platit musíte, pro půjčku v řádech desítek tisíc korun povinné není a nejspíš si ho ani nezařídíte. Byly by to další starosti navíc. Ne však v případě, kdy je pojištění přímo součástí splátky.

Přesně tohle nabízí pojištěná půjčka – sami si zvolíte, zda chcete zahrnout pojištění a jaké všechny situace chcete pojistit. O pojištění se nestaráte zvlášť, jde o velmi rychlý úvěr, vše vyřídíte najednou.

Pojistěte si až 150 000 Kč na cokoliv

Rychlá půjčka s pojištěním nabízí až 150 000 Kč na cokoliv. Jde vyřídit jako půjčka po telefonu a přes internet, nemusíte nikam chodit. Což je další z věcí, kterou podle zmíněného marketingového průzkumu lidé v této době při výběru úvěru velmi oceňují.

Na výběr jsou celkem tři balíčky pojištění. V tom prvním pojišťujete pouze případ smrti, invalidity třetího stupně a pracovní neschopnosti. V dalších balíčcích jsou zahrnuta i závažná onemocnění nebo ztráta zaměstnání, tedy typické situace, které vás připraví o zdroj příjmů.

Půjčka s podpisem na dálku s pojištěním lze zařídit samozřejmě pouze tehdy, pokud aktuálně nejste v pracovní neschopnosti, invalidním ani starobním důchodu. Také platí, že si nemůžete sjednat pojištění závažných onemocnění, pokud už vám závažné onemocnění diagnostikováno bylo atd.

Co je vlastně předmětem pojištění?

Záleží na konkrétním případu. V případě smrti pojišťovna doplatí celý zůstatek dluhu, u ztráty zaměstnání za vás platí splátky po dobu pracovní neschopnosti atd. Bližší informace najdete přímo na Pojištěnápůjčka.cz.