Volný a Okamura mají silnou konkurenci. Svět se baví teorií o UFO miliardářích, kterou by nevymysleli ani tihle dva

Kdo ví, co se z těch "mužíků" nakonec vyklube...
 

Po sociálních sítích se šíří velmi podivná teorie. Říká, že UFO jsou miliardáři ze vzdálených galaxií, kteří se nudí, a tak navštěvující jiné planety. Odkazuje na pozemské boháče Jeffa Bezose a Richarda Bransona, kteří se vydali do vesmíru. Když mohou oni, tak proč ne zelení (nebo jinak barevní) mužíčci? A ne, opravdu tuto zprávu nešíří ani Tomio Okamura, ani Lubomír Volný.

Podivné "spiknutí" má na svědomí Molly Elizabethová, která svoji teorii sdílela na Facebooku. Během chvíle ji převzali desítky tisíc lidí a stala se hitem internetu a informoval o tom web Daily Star. „UFO jsou miliardáři létající na jiné planety,“ tvrdí Molly a obrací se na uživatele sociální sítě s tím, že když může Bezos a Branson, tak proč ne někdo či něco jiného.

Jsou to děti, které se nudí

Okamžitě se rozproudila debata o tom, že UFO opravdu mohou být letadla pilotovaná zazobanými "marťany". Některé reakce jsou velmi humorné. „Zajímalo by mě, jestli alespoň tito miliardáři přemýšlejí o tom, aby jejich zaměstnanci měli slušnou mzdu. Nebo alespoň o nových nemocnicích, které určitě chtějí postavit.“ Další diskutující se ptá, jestli by to vůbec někoho překvapilo, kdyby se k nám boháči "odjinud" létali podívat.

Nejkrásnější na tom všem je, jak se na první nevinnou větu nabalují další a další. Za chvíli z toho bude možná obstojný sci-fi román. Jsou to spíš bohaté děti, co nemají do čeho píchnout. Létají kolem a hledají nové planety,“ má jasno jeden z komentujících.

Bláznů je plný svět

No, možná je to lepší, než když se před pár dny debatovalo o podobě rakety "New Shepard" Jeffa Bezose a Austina Powerse z filmu Špion, který mě vojel. Obě dvě až nápadně připomínaly penis. 

A ještě jedna dobrá zpráva na závěr. S teorií o UFO miliardářích nepřišli ani Tomio Okamura a dokonce ani Lubomír Volný. Což je vlastně výborné zjistit, protože se tak dozvídáme, že klauni a blázni jsou po celém světě. Ještě, že tak...

KAM DÁL: Cévní chirurg: Rozšířené žilky mohou znamenat vážnější problémy. Může za ně genetika i kouření.