Verešová předvádí v Dubaji dokonalou postavu v titěrných plavkách. Tohle šejkové nerozdýchají

Je dcerou univerzitního profesora RNDr. Ondreje Vereše a známé právničky, exekutorky a náměstkyně ministra spravedlnosti SR JUDr. Ester Verešové
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Modelka Andrea Verešová před časem unikla do zahraničí krátce po jejím pornoskandálu a zatím to nevypadá, že by měla v plánu se vrátit. Zdá se, že si Dubaj zamilovala hlavně proto, že v tamním počasí může celoročně pózovat u bazénu a těšit své fanoušky novými příspěvky.

Matce malé Vanessky a Daniela ale někteří sledující naznačili, že její fotky působí vulgárně a lacině. „Koukám na Vaše fotky a chybí mi elegance. Působíte vulgárně a za každou cenu chcete být sexy,“ objevilo se v komentářích.

Samozřejmě ale nechyběly ani zcela opačné reakce, které Verešovou prohlašovaly za bohyni a nejkrásnější modelku světa. „Sluší ti to Andy, krásná žena,“ napsala jedna z fanynek pod fotku.

„Toto mi hlava nebere. Jak můžete vypadat x letech pořád tak úžasně? Smekám,“ pěl na modelku chválu další sledující.

Někteří měli problém ale dokonce i s tím, že Andrea pózuje na špičkách. Zkrátka není člověk ten, který by se zavděčil lidem všem.

„Andrejko, krásné, jen proč nepózujete normálně, ale stojíte nepřirozeně na špičkách? S vaší figurou to vůbec dělat nemusíte,“ vyjádřila svou nespokojenost s postojem jedna z fanynek.

Andrea si s komentáři ale, zdá se, hlavu příliš neláme a vesele sdílí jednu odvážnou fotku za druhou.

Umí k tomu využít opravdu každé příležitosti. Dokonale vytvarované nohy dokázala vystavit na odiv dokonce i ve společenské róbě.

KAM DÁL: Petr Rychlý je v Ordinaci dost na ženské. Jedna z jeho ex teď svádí Lumíra z Ulice.