Strach Agáty Hanychové. Její milovanou babičku postihl v 96 letech zápal plic

Agáta Hanychová byla jednou z prvních profesionálních celebrit v Česku
 

Podnikatelka a instagramová influencerka Agáta Hanychová sdílela na svém účtu znepokojující zprávu ohledně zdravotního stavu své babičky. Ta v současnosti trpí zápalem plic, což je v kontextu pandemie koronaviru obzvlášť nebezpečné. Ke zprávě přidala bývalá manželka herce Jakuba Prachaře její usměvavou fotku.  

Pandemie koronaviru nejvíce ohrožuje ty nejstarší z nás. Strach o nejbližší je hlavním důvodem, proč jsme ochotni akceptovat současný omezený styl života. Podobně je tomu v současnosti i u Agáty Hanychové. Rodina, která drží pevně při sobě, musí řešit zdravotní problémy nejstarší ženy v rodu. 

Modleme se!

Šestadevadesátiletá Olga Žilková stojí na počátku čtyř generací v jedné rodině. Dcera Veronika Žilková, vnučka Agáta Hanychová a pravnučka Mia. Čtyři ženy v jedné rodině teď procházejí jednou z nejtěžších zkoušek, která je v současné pandemické situaci potkala. 

„Babička má zápal plic....to je jediné, co řeším....držte jí palce a modleme se…,” napsala na svůj instagram Agáta Hanychová. Obava o zdraví babičky Olgy má pochopitelně na sociální síti obrovskou odezvu. Lidé Agátě a její babičce posílají slova podpory. Uživatelka @klaraheidinger píše: „Naše babička, 84 let, měla též oboustranný. A zvládla ho. Tyto ženy mají neuvěřitelně silné kořeny. Posíláme babičce hodně sil a štěstí.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

 

Pozitivní vztah Agáty a její babičky je i díky Instagramu veřejně známý. V minulosti s elegantní dámou v pokročilém věku sdílela mnoho dojemných i vtipných fotografií. V dalším příspěvku Agáta přidala vzpomínku na svého nevlastního otce Marka Navrátila, který by včera oslavil 60. narozeniny. Byl vlastním otcem Agátiných bratrů Vincenta a Cyrila a také aktivním hráčem fotbalového klubu FC Přední Kopanina. Modelku, příležitostnou herečku, podnikatelku a mámu dvou dětí Agátu Hanychovou vychovával od věku jejích dvou let. Jeho příjmení nepřijala, neboť s otcem Jiřím, režisérem, ji pojí velmi silný vztah a byl jí i po rozchodu s Veronikou Žilkovou pečujícím otcem.

 

 

KAM DÁL: Šanci na další titul pohřbila tragická nehoda. Tiger Woods se málem zabil, i bez alkoholu a drog