Manžel slíbil, že vyčistí akvárko, to se ale nestalo. Čekalo ho kruté překvapení

Žena manželovu milovanou rybu usmažila. Fanoušci ji za krutou pomstu odsoudili
  |   zajímavost

Odkládání vymytí akvária si asi mladík příště pořádně rozmyslí. Jeho žena to totiž nenechala jen tak a vybila si zlost na jeho oblíbené rybce. To, co s ní udělala, šokovalo miliony sledujících. Měl to být vtip, ale nikdo se nesmál.

Mia Kurniawan si připravila krutou pomstu manželovi. Ten si totiž pořídil akvárium, ale odmítal ho čistit. Vymytí akvárka a péče o rybičky tak často připadla na Miu i poté, co jí manžel slíbil, že už se to nestane.

Jednoho dne už jí ale došla trpělivost, vzala manželovu oblíbenou rybu a usmažila ji.

Přesně věděla, kterého šupinatého mazlíčka vybrat. Na pánvi skončila manželova arowana, která patří mezi ty nejdražší akvarijní rybky. Lesklou rybu vylovila, zbavila šupin, okořenila a osmažila ji na pánvi, zatímco vše natáčela. Se svou pomstou se poté pochlubila na sociální síti.

Příspěvěk vyvolal nejrůznější reakce. Některé komentáře ženu za krutý žertík odsuzovaly. Mia se ale pod video ohradila tím, že manželova akvarijní ryba byla nemocná a brzy by stejně umřela.

„Ta ryba byla nemocná, tak jsem si řekla, že ji alespoň můžu usmažit. Vypadala chutně,“ napsala pod příspěvek. „Navíc mi to pomohlo připomenout mému manželovi, že má čistit akvárko včas,“ dodala pobaveně.

Žena ale podcenila manželovu reakci. Ten totiž poté, co zjistil, co se stalo s jeho milovanou rybou, zůstal v naprostém šoku. Kreativní pomstu jeho manželky s humorem rozhodně nebral. Chutný osud rybky tak sice posloužil jako dokonalá pomsta, ale zároveň způsobil i nehezkou hádku mezi manželi.

Celá situace se ale nakonec uklidnila a na rozvod nedošlo. Podruhé už by ale asi podobná svačinka přišla draho.

 

@miakurniawan01 goreng arwana#fyp ♬ Singkong & Keju Cover - akhmal.dniel

 

 

KAM DÁL: Muže vyděsil stoletý hrob. Něco z něj totiž vyčuhovalo.

Klíčová slova: