Seriál Zákony vlka udělal z Rybové a Majera údajné milence. Stačilo pár slov

Linda Rybová a Stanislav Majer v seriálu Zákony vlka
Zobrazit fotogalerii (6)
  |   zajímavost

Druhá série kriminálky Zákony vlka je znovu víkendovou jedničkou televize Prima. Ačkoliv herečka Linda Rybová přiznala, že natáčení rozhodně nebylo nic příjemného, právě tenhle projekt ji dlouhodobě spojil s pověstným fešákem Stanislavem Majerem. Jak to vlastně bylo doopravdy? 

To se mělo tak. V létě letošního roku se začalo spekulovat, že manželství Lindy Rybové a Davida Prachaře spěje ke konci. Nebyl k tomu žádný zásadní důvod, jen se půvabná herečka párkrát nechala slyšet, že je unavená, má toho moc, jede na dovolenou sama. Prachař přijal účast v soutěži StarDance. A pak přišel kolega Stanislav Majer, který na ni pěl doslova ódy.

Mají mezi sebou zvláštní napětí

„Mám s Lindou takovou zvláštní věc. Mám pocit, že do mě vidí. Má mě přečteného, někdy se mi zdá, že na mě ví všechny moje guilty pleasure. Udržuje to mezi námi takové zvláštní napětí,“ řekl o ni Majer.“ Oba rádi jezdíme do Berlína na německé divadlo a obdivujeme ho. Leccos už jsme na sebe věděli,“ podporoval dál nevědomky spekulace. Stačilo to, aby si diváci začali myslet, že mezi nimi před kamerou vzniklo něco víc.

Ostatně, nebylo by to poprvé. Například Jakub Prachař a Sara Sandeva se seznámili při natáčení Dvojky na zabití, Kristýna Ryška se s prvním manželem Matějem Podzimkem potkala v seriálu Ulice, stejně tak Zuzana Vejvodová s otcem svého syna Pavlem Nečasem. Ale tady to bude zřejmě skutečně rovina čistě kolegiální!

„Propuštěný trestanec a nájemní zloděj Robert Černý, který se v první sérii vydával za policistu Šimona Wilka, musel díky vývoji událostí opustit Smrkovec a nějaký čas se skrývat. Nyní se vrací zpět v souvislosti s krádeží vzácných křesťanských relikvií, ze které je podezřelý, a také proto, aby uzavřel svoji temnou minulost, protože stále platí, že staré hříchy mají dlouhé prsty,“ prozradila o druhé sérii producentka Gabriela Erieová. Už u té první si nemohla seriálovou dvojici vynachválit. „Funguje to bezvadně. Slyší na sebe, je mezi nimi dobrá chemie, vypadají výborně a pro mě jsou uvěřitelní.“

Bude rozvod?

Ve skutečnosti se neví, že by k nějakému rozvodu u Prachařových došlo (nebo se k němu vůbec schylovalo), tím spíš kvůli Stanislavu Majerovi. Diváci ale tuto dvojici na obrazovkách milují a je možné, že je do budoucna čeká ještě několik společných hereckých příležitostí! „Ohlasy na první sérii byly dobré, čísla mluvila pozitivně a mojí mamince se to líbí, to považuji za bernou minci,“ chválí si Stanislav Majer případnou další sérii.

O Majerovi se totiž neví, zda vedle sebe někoho vůbec má, či nikoliv, což samozřejmě fanynky často zajímá. Nedávno se ale diskutovalo o tom, že má mít syna, se kterým se ale bohužel nevídá kvůli sporům s jeho maminkou. Kdyby se do krásné kolegyně při natáčení zamiloval, zřejmě by to i tak zůstalo jen v platonické rovině. To však neznamená, že marketingově tahle „aférka“ seriálu nepomohla do nebeských výšin. Co víc si přát než dvojici, která se do sebe zamiluje? Byť vlastně falešně? 

Krutá konkurence seriálu Elišky a Damián

„Rozhodli jsme se divákům na podzim nabídnout ještě více prémiového obsahu a na sobotní prime time nasazujeme druhou řadu oblíbeného seriálu Zákony vlka, který na jaře letošního roku sledoval v průměru milion diváků. Nové díly přinesou rozuzlení lovestory ústředních postav, ale i osm skvěle vystavěných kriminálních případů,“ slibuje generální ředitel skupiny Prima Marek Singer. 

Co to znamená? Že kriminálka s přehledem vyštípala původní podzimní vlajkovou loď Primy – seriál Eliška a Damián. Ten u diváků zcela propadl, měl tristní sledovanost a stává se spíš terčem posměšků než obdivu. A to navzdory tomu, že nové díly jsou vlastně milá pohádka pro dospělé, na kterou se kouká s lehkostí. Jenže jak jednou diváci zařadí seriál do škatulky „odpad“, už tam také zůstane. Sobotní večery tak patří Zákonům vlka, stejně jako ten dnešní.

Zdroj: FTV Prima, Facebook, zeny.iprima.cz, expres.cz

KAM DÁL: Zapomenuté chyby v seriálu Ulice: Telefony i historická fakta dělají tvůrcům problém už spoustu let.