Žena se filmuje při jídle. Vydělává miliony

Naomi vydělává téměř 18 milionů korun měsíčně
  |   zajímavost

Naomi se na sociálních sítích dočkala obrovského úspěchu poté, co se začala natáčet při jídle. Její profil na sociální síti YouTube má přes 7 milionů sledujících, kteří sledují a poslouchají, jak si Naomi pochutnává na nejrůznějších pokrmech.

Naomi MacRae je jednou z nejúspěšnějších ASMR influencerek.

Jako ASMR se označují ta videa, která obsahují ukliňující obraz, který doplňují uklidňující zvuky, jako např. praskání dřeva, česání vlasů, nebo v případě Naomi i mlaskání při jídle.

Tato ASMR hvězda vydělává měsíčně 600 000 liber, což je téměř 18 milionů korun.

Na videích ji můžete vidět (a slyšet), jak konzumuje běžná jídla v extrémním množství, ale i jídla, která vypadají jako věci běžné potřeby, lahve, boty a další.

Celá řada sledujících ji ale nařkla z toho, že na své tvorbě tolik vydělává, protože je sexuální.

„Mým divákům je většinou mezi 2 a 30 lety a z velké části jde o ženy a děti. Nikdy bych nechtěla, aby se při sledování mých videí dítě, žena, babička, dědeček nebo kdokoliv jiný cítil nepříjemně a viděl v tom něco sexuálního,“ vyjádřila se k nařčení Naomi.

„Moje videa sledují dokonce i moji rodiče, a to jsou ti nejvíce konzervativní lidé, které znám! Baví je sledovat moje videa, nejsem si jistá, proč o nich někteří lidé říkají takové věci,“ dodala.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Jak se účinně zbavit stresu? Existuje hned několik snadných způsobů.

Klíčová slova: